Deli

V sedemtedenski oglaševalski akciji za mednarodno konferenco smo za 40 odstotkov presegli zastavljen cilj.

Cilji

  • Spodbuditi zanimanje med strokovno javnostjo za spletno mednarodno investicijsko konferenco
  • Pridobiti 150 prijav udeležencev na konferenco

Javna agencija Spirit Invest Slovenia je za potencialne tuje vlagatelje organizirala spletno investicijsko mednarodno konferenco Slovenia: The land of infinite potential, kjer so predstavili naložbene priložnosti v turizmu, gradbeništvu in inovativnih rešitvah zagonskih podjetij.

V družbi iPROM smo v sodelovanju s podjetjem oziroma platformo Meetpoint dogodek podprli s celovito digitalno strategijo trženja, ki je vključevala oglaševanje v digitalnih medijih, vsebinski in e-poštni marketing ter marketing s sporočili SMS.

Platformo Meetpoint smo že v preteklosti povezali z največjim regijskim podatkovnim silosom iPROM DMP ter s svojo oglaševalsko platformo iPROM Cloud. Podatki iz preteklih oglaševalskih akcij agencije Spirit Invest Slovenia so nam služili kot osnova za analizo vedenjskih vzorcev obiskovalcev njenih dogodkov, z uporabo algoritmov in strojnega učenja pa smo še natančneje opredelili potencialno ciljno občinstvo mednarodne konference.

Referenca - iPROM na konferenco Spirit Invest Slovenia privabil več kot 250 udeležencev dogodka - iPROM - Študije primerov

Potencialne udeležence konference smo tako nagovarjali z oglasi v digitalnih medijih, obiskovalce spletnega mesta ponovno ciljali z oglasi ter ponovno nagovarjali z e-poštnimi in SMS-sporočili. K temu smo dodali še oglaševanje na družbenih medijih (Facebook, LinkedIn, Xing) in vsebinski marketing/vsebinske objave znotraj različnih panožnih interesnih skupin na družbenih medijih.

Med sedemtedensko integrirano oglaševalsko akcijo smo na spletno stran konference pripeljali več kot 13.000 potencialnih udeležencev in z več kot 250 prijavami na dogodek za 40 odstotkov presegli zastavljen cilj akcije.

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.