Deli

Nagradna aktivacija »V tropski raj z Ljubljane« za Aerodrom Ljubljana

Cilji

  • Promocija letov z ljubljanskega letališča
  • Pridobivanje novih sledilcev in večanje naročnikove skupnosti na Facebooku
  • Kakovostna dvosmerna komunikacija s sledilci na družbenem omrežju Facebook

Promocijo letov z ljubljanskega letališča na Sejšele in Mauritius, ki jih ponuja prevoznik Turkish Airlines, smo za naročnika Aerodrom Ljubljana pospešili z izvedbo nagradnega natečaja na njegovi Facebook strani. Glasovanje je sledilo preprosti logiki in sodelujoče pritegnilo s pozivom, da med vsemi naštetima lokacijama (Sejšeli in Mauritius) izberejo tisto, na katero bi najraje poleteli iz Ljubljane. Izmed vseh, ki so oddali svoj glas, so organizatorji naključnega sodelujočega nagradili s povratno karto na izbrano destinacijo.

Akcija je s preprostim mehanizmom in vabljivo nagrado dosegla viralni učinek. To potrjujejo tudi rezultati: več kot 2.000 komentarjev na objavo nagradne igre, več kot 5.300 pozitivnih odzivov na objave na Facebooku, 2.000 deljenj objave na Facebooku, 6-odstotno povečanje števila sledilcev, kar se je odražalo v porast števila spletnih rezervacij na spletnem mestu ponudnika Turkish Airlines že v času trajanja akcije.

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.