Deli

iPROM je svoj avtorsko zaščiteni inovativni oglasni format iPROM PagePeel AD, ki ga je predstavil leta 2010, zdaj nadgradil v iPROM Video PagePeel AD. Glavna prednost novega oglasnega formata je stalno predvajanje video oglasa in posledično njegova večja opaznost. Z novostjo ponuja iPROM slovenskemu trgu spletni oglasni format, ki se najbolj približuje TV-oglasom. Gre za opazen, a hkrati nemoteč format, saj ne prekriva vsebine, ki se nahaja na izbranem spletnem mestu.

Prvi rezultati odlični – tako za znamčenje kot neposredno odzivnost
Prva oglaševalska akcija, ki so jo v iPROM-u izvedli z oglasnim formatom iPROM Video PagePeel AD, je bila kampanja za avtomobil Fiat Panda. V treh tednih, kolikor je trajala akcija, je bil video oglas prikazan skoraj 3-milijonkrat, videlo pa ga je 45 odstotkov vseh internetnih uporabnikov v Sloveniji.

Število tistih, ki so oglas raztegnili in si celotno vsebino oglasa ogledali še dodatno, je bilo za petkrat višje kot pri formatu iPROM PagePeel AD, ki ne omogoča stalnega predvajanja video oglasa. Vsak uporabnik je videl oglas v povprečju šestkrat.

Brez potrebe po prilagajanju TV-oglasov za splet
Predstavljeni oglasni koncept omogoča oglaševalcem uporabo obstoječih TV-oglasov v obliki stalno prisotnega video oglasa, ki se predvaja na vrhu izbranih spletnih mest in ne zahteva nikakršnih prilagoditev za splet. Video oglas je mogoče nastaviti tudi tako, da se pojavi šele, ko se uporabnik premakne po spletnem mestu (on-scroll). Ob prehodu video oglasa z miško se le-ta poveča in poskrbi za še večjo opaznost. Verjetnost, da bo uporabnik video oglas pogledal do konca tudi pri daljših video oglasih, je večja kot sicer.

V povezavi z oglasnim strežnikom iPROM AdServer nov oglasni format podpira vse vrste ciljanja (tehnološko, vedenjsko, kontekstualno itd.), pozicioniranja in filtriranja. Več informacij o novem spletnem oglasnem formatu je na voljo tukaj.


Več o formatu iPROM PagePeel AD si lahko preberete tukaj, o njegovem uspešnem prodoru na trg pa tukaj.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing