Deli

iPROM je z novim oglasnim formatom postavil nov mejnik med opaznostjo, inovativnostjo in obenem nemotečo uporabniško izkušnjo. Format PagePeel AD™ je novost na oglaševalskem trgu in prinaša svežino v medijski prostor, saj je opazen, zanimiv, pritegne uporabnikovo pozornost in zagotavlja presenečenje, pri tem pa ne deluje vsiljivo. Nov format je nastal na podlagi izkušenj strokovne ekipe iPROMA in je odgovor na želje naročnikov. Zaradi preglednejšega ponujanja nove storitve je iPROM avtorski koncept iPROM PagePeel AD™ skupaj s programsko opremo kot izvirno avtorsko delo vpisal v register avtorskih del, obenem pa vložil znamko iPROM PagePeel AD™ v postopek registracije pri pristojnih uradih.

iPROM PagePeel AD™ obiskovalce poziva, da na spletnem mediju odprejo zavihek ter razkrijejo oglasno sporočilo. Uporabnike na spletnem mediju pričaka majhen zavihek v obliki trikotnika na vrhu strani ali članka, ki jih poziva k razkritju celotne vsebine. Ko uporabniki z miško »odgrnejo« zavihek, se jim razkrije oglasno sporočilo. iPROM PagePeel AD™ oglaševalcem zagotavlja opaznost. Ko se oglas v celoti razširi, se oglasno sporočilo razgrne, kar uporabnike vabi k pozornosti in interakciji.

Oglaševalci lahko v tem trenutku izkoristijo pozornost uporabnikov tako, da jim prikažejo oglasno sporočilo v obliki video oglasa, animacije ali klasične oglasne kreative.

Slika: Primer oglasa iPROM PagePeel ADTM (ogled celotnega oglasa si lahko ogledate tukaj).

Prednost formata iPROM PagePeel AD™ je v univerzalni podpori različnih oglaševalčevih kreativ, saj nudi avtomatično podporo vsem vrstam flash in video vsebin kot tudi slikovnim kreativam. Podpira pa tudi kombinacijo zgoraj naštetih, ki jih nato združuje v en format. Omenjene kreative ne potrebujejo posebne priprave za nov oglas iPROM PagePeel AD™ in tako znižujejo stroške produkcije.

V povezavi z oglasnim strežnikom iPROM AdServer nov oglasni format podpira vse vrste ciljanja, pozicioniranja in filtriranja (tehnološko, vedenjsko, kontekstualno ciljanje …). iPROM AdServer za format iPROM PagePeel AD™ zagotavlja močan statistični paket, ki poleg standardnih statistik in spremljanja različnih konverzij vključuje še: prikaze zavihanega in prikaze odvihanega iPROM PagePeel AD™, pri video oglasih oz. animacijah pa še vse podatke o do konca ogledanih videih oz. animacijah.
 


O podjetju iPROM
iPROM je vodilna spletna oglaševalska agencija, ki svojim naročnikom zagotavlja pripravo, organizacijo in izvedbo izključno takšnih spletnih oglaševalskih akcij, ki prinašajo merljive in vidne rezultate. Širok nabor edinstvenih tehnoloških in medijskih rešitev (iPROM DIREKT, iPROM VIDEO, iPROM CENTRAL, iPROM MEDIA, iPROM NEOS, iPROM ADPANEL in iPROM AdServer) omogoča izvedbo najobsežnejših in najzahtevnejših marketinških strategij, njihovo optimizacijo in končen uspeh.

Podjetje je zavezano neodvisnosti od medijev, saj le tako zagotavlja najširši medijski nabor – od oglaševanja na vsebinskih spletnih medijih, medijih iz spleta 2.0, do virusnega oglaševanja in oglaševanja v iskalnikih. iPROM sledi trem osnovnim merskim standardom IAB: serviranje oglasov, video oglaševanje in obogateni spletni oglasi.

V enajstih letih delovanja je iPROM pripravil in izvedel več kot 3.000 oglaševalskih akcij, zabeležil prek 40 milijard interakcij z uporabniki interneta ter si pridobil zaupanje številnih majhnih, srednjih in velikih domačih ter tudi mednarodnih oglaševalcev.

Dodatne informacije:
Simon Cetin, direktor
Naslov: iPROM, d. o. o.
Marjekova 4
1000 Ljubljana
Tel.: 01/ 51 10 782
Faks: 01/ 51 10 783
E-pošta: simon.cetin@iprom.si
Spletna stran: www.iprom.si
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje