Podatkovna znanost v praktični uporabi

Podatkovno znanost o obdelavi podatkov in strateški poslovni pristop k njihovemu razumevanju uspešno povezujemo v svojem analitičnem oddelku, kjer se osredotočamo na razvoj in uvajanje naprednih analitičnih rešitev za razumevanje vedenja vaših uporabnikov. Svojim naročnikom pomagamo zbrati, organizirati, upravljati in usmerjati množico ključnih podatkov za učinkovite digitalne trženjske strategije, pri čemer se osredotočamo na uporabo prvoosebnih podatkov za potrebe trženja.

V partnerstvu z vodilnimi analitičnimi tehnološkimi ponudniki

V sodelovanju s partnerji, vodilnimi ponudniki neodvisnih analitičnih rešitev, kot sta Adobe in Piwik PRO, nudimo podjetjem integrirane rešitve, ki segajo od zbiranja do globlje analize podatkov. Naše storitve obsegajo postavitev centraliziranih analitičnih sistemov, prilagajanje za posebne potrebe in integracijo podatkov iz različnih virov. Z licenčnimi modeli in stalno podporo pomagamo podjetjem in organizacijam izkoristiti poln potencial njihovih podatkov, spodbujati rast in sprejemati premišljene poslovne odločitve.

Adobe Solution Partner
Piwik PRO

Zakaj uporabljati celovite neodvisne podatkovne rešitve?

  • CENTRALIZIRAN ANALITIČNI SISTEM
  • INTEGRACIJA PODATKOV IZ RAZLIČNIH PODATKOVNIH VIROV
  • ANALIZA PAMETNIH PODATKOV
  • OCENA DONOSNOSTI TRŽENJSKIH AKTIVNOSTI

Poglobljena analiza za učinkovite trženjske strategije

Naši strokovnjaki s podrobnimi analizami in poročili po meri naročnika pomagajo ovrednotiti trženjske odločitve in aktivnosti ter sodelujejo pri snovanju podatkovno gnanih strategij z uporabo naprednih tehnoloških rešitev. Razvijamo tehnološko napredne rešitve, ki množico pretvorijo v pametne podatke in v realnem času optimizirajo vaše trženjske naložbe za doseganje najboljših rezultatov glede na vaše ključne parametre uspešnosti.