Deli

iPROM Mobile je nova iPROM-ova tehnološka in medijska rešitev v oblaku, ki omogoča centralizirano načrtovanje in izvedbo oglaševalskih akcij na mobilnih napravah. Programska rešitev za najsodobnejše oblike ciljanja, optimizacijo porabe medijskih sredstev ter poročanje o poteku oglaševanja v realnem času predstavlja največji sistem za mobilno oglaševanje na domačem trgu z mesečnim dosegom več kot 250.000 slovenskih mobilnih naprav.

iPROM z novo rešitvijo svojim naročnikom zagotavlja eno vstopno točko za standardizirano in avtomatizirano obvladovanje vseh oblik mobilnega oglaševanja v realnem času za najboljši izkoristek medijskih sredstev, namenjenih oglaševanju na mobilnih napravah. iPROM Mobile omogoča tako oglaševanje s standardnimi mobilnimi oglasi za vse mobilnike z WAP-dostopom do interneta kot oglaševanje z naprednimi oglasnimi formati, prilagojenimi posebej za pametne telefone in tablične računalnike, ki predstavljajo pretežni del mobilnega dostopa do interneta.

»Storitev iPROM Mobile je namenjena naročnikom, ki jim zagotavljamo celostne medijske rešitve na področju oglaševanja v digitalnih medijih. Vključevali jo bomo kot del integriranih spletnih medijskih strategij in naročnikom s tem zagotavljali konkurenčno prednost na trgu,« je povedal Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v podjetju iPROM.

Popolna prilagodljivost, delovanje v vseh programskih okoljih
Prednost programske rešitve iPROM Mobile je v tem, da se formati samodejno prilagajajo velikosti zaslona in delujejo na vseh mobilnih platformah, tudi če te ne podpirajo datotek flash (npr. iPhone). iPROM AdServer Mobile, tehnologija, ki stoji za platformo iPROM Mobile, omogoča tudi oglase HTML/HTML5, kar pomeni dodatno prednost za oglaševalce. Tem namreč ni treba izdelovati spletne strani, prilagojene posebej za mobilnike, svojo celotno ponudbo lahko predstavijo kar znotraj oglasa. Uporabniku se s klikom na oglas odpre novo okno čez celoten zaslon in tako dobi dodatne informacije o ponudbi (»mini spletna stran«).

Primeri različnih vrst oglasov, med katerimi lahko izbirajo iPROM-ovi naročniki.

Aplikativno povezan sistem za avtomatizirano in standardizirano obvladovanje dosega uporabnikov
iPROM Mobile je aplikativno povezan sistem s ponudniki vsebin za mobilne telefone, ponudniki mobilnih aplikacij in drugimi sistemi za mobilno oglaševanje. iPROM-ova rešitev v oblaku omogoča avtomatiziran sistem in trgovanje z dosegom uporabnikov glede na ponudbo in povpraševanje v realnem času.

Tehnološka in programska rešitev – iPROM AdServer Mobile
Za novo rešitvijo iPROM Mobile stoji vrhunska tehnološka rešitev iPROM AdServer Mobile, ki jo je iPROM predstavil leta 2010, z rešitvami za mobilno oglaševanje pa si v družbi iPROM izkušnje nabirajo že od leta 2006. iPROM Mobile je plod partnerskega sodelovanja in pionirskega dela na področju mobilnega oglaševanja z naročniki, kot so Eta, Petrol, NLB, Big Bang, Hyundai, Nikon, Kyocera, NKBM, Loterija Slovenije in drugi.

Programska oprema, ki skrbi za delovanje rešitve iPROM Mobile, omogoča serviranje dinamičnih in interaktivnih oglasov glede na vnaprej izbrane kriterije oglaševalca. Zaznava značilnosti uporabnikove mobilne naprave in samodejno prilagaja oglasna sporočila za optimalno uporabniško izkušnjo. Podpira vse integrirane možnosti ciljanja in pozicioniranja oglasnih sporočil uporabnikom.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing