Deli

iPROM AdServer Mobile je sistem za serviranje oglasov na mobilnih spletnih medijih ter omogoča serviranje dinamičnih in interaktivnih oglasov glede na vnaprej izbrane kriterije oglaševalca. Najnovejša različica podpira široko paleto mobilnih naprav in se ponaša s celostnim paketom za upravljanje in poročanje o oglaševalskih akcijah. Popolna integracija z rešitvijo iPROM AdServer za spletne založnike zdaj omogoča upravljanje celotnega oglaševalskega inventarja – tako za spletne kot tudi za mobilne medije – na enem mestu.

Nadgrajeni sistem iPROM AdServer Mobile zaznava karakteristike uporabnikove mobilne naprave in samodejno prilagaja oglasna sporočila za optimalno uporabniško izkušnjo. Prednost prenovljene rešitve je predvsem v centralizirani integraciji, kar pomeni, da iPROM AdServer oglaševalsko akcijo centralizirano servira in meri v vseh spletnih kanalih, vključno z mobilnim. iPROM AdServer Mobile prav tako skrbi za nadzor in zmogljivost mobilnih medijev na podlagi že uveljavljenih standardiziranih uporabniških vmesnikov za poročanje in načrtovanje oglaševalskih akcij. Nova rešitev za upravljanje z mobilnimi oglasi že podpira vse integrirane možnosti ciljanja in pozicioniranja oglasnih sporočil uporabnikom.

 


 

O rešitvi iPROM AdServer
iPROM AdServer je vrhunska tehnološka rešitev za izvajanje oglaševalskih akcij na spletnih medijih. iPROM AdServer odlikujejo številne prednosti s poudarkom na najsodobnejših oblikah ciljanja, standardiziranem merjenju in poročanju, napredni uporabi zbirk podatkov pri spletnem medijskem načrtovanju ter optimizaciji oglaševalskih akcij.

 

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing