Deli

Delavnice iPROM Akademije doslej obiskalo že več kot 270 udeležencev.

13. februarja se bodo ponovno odprla vrata iPROM Akademije. Začel se bo četrti semester dobro sprejetih predavanj, namenjenih izpopolnjevanju znanja s področja digitalnega marketinga. Udeleženci bodo na izobraževalnih srečanjih spoznavali različne teme, kot so spletno video oglaševanje, spletna analitika, spletno medijsko načrtovanje, ciljanje, iskalni marketing ter druge napredne oblike digitalnega oglaševanja. Delavnic prvih treh semestrov iPROM Akademije se je udeležilo prek 270 obiskovalcev.

Uvodno delavnico bo vodil Leon Brenčič, ki bo predstavil sodobno in učinkovito digitalno oglaševanje, ki ga brez zastavljenih in merljivih ciljev ni. Prikazal bo primere tako dobre kot slabe prakse. Sledilo bo predavanje Roka Hrastnika, digitalnega marketinškega guruja. Ta bo predstavil različne primere disrupcijskih poslovnih modelov ter razmišljal o možnostih, ki se na tem področju odpirajo v Sloveniji.

Naslednji delavnici bosta namenjeni iskalnikom in spletni analitiki. V prvi se bo Anja Molan poglobila v napredne nastavitve kampanj na področju oglaševanja v iskalnikih, udeležencem pa bo pokazala tudi, kako interpretirati, ovrednotiti in optimizirati tovrstne kampanje. Druga delavnica pod vodstvom Lucie Pokorna bo začetnike na področju spletne analitike seznanila z njenimi osnovami in raziskala priložnosti, ki jih ta ponuja za različne spletne modele.

Četrti semester iPROM Akademije bo zaključil Miloš Suša, ki bo udeležencem predstavil moč spletnega video oglaševanja. Ogledali si bodo rezultate uspešnih video spletnih oglaševalskih akcij in se zazrli v prihodnost video oglaševanja na internetu. Več o programu posameznih delavnic si preberite tukaj.

Do sedaj na iPROM Akademiji že prek 270 udeležencev

iPROM Akademija je svoj prvi semester začela poleti leta 2012. V treh semestrih se je delavnic udeležilo že prek 270 udeležencev iz več kot 60 podjetij.

Nina Bilban, vodja iPROM Akademije, ob tem dodaja: »iPROM Akademija se je dobro prijela med slovensko marketinško srenjo, saj udeležencem posredujemo praktično znanje iz prve roke. Kot vodilni slovenski ponudnik rešitev za digitalno oglaševanje razpolagamo s številnimi konkretnimi primeri in dobrimi praksami njegove uporabe. Prepričani smo, da bodo udeleženci iPROM Akademije tudi tokrat dobili praktična znanja, kako s komuniciranjem v digitalnih medijih izboljšati svoje poslovne rezultate in preudarno investirati v oglaševanje.«

###

International Press Release: The Fourth Semester of iPROM Academy Starts in February (.pdf)

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje