Deli

»Uveljavljanje oglaševanja z naprednimi spletnimi oglasi v Sloveniji poteka v skladu s pričakovanji,« je povedal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. »Veseli nas, da smo s platformo Media iPROM v Sloveniji ustvarili pogoje za sodobno obliko spletnega oglaševanja. S tem so pridobili vsi, tako spletni mediji kot oglaševalci in agencije. V iPROMu smo ponosni, da Media iPROM predstavlja enega ključnih dejavnikov, ki so pripomogli k povečanju oglaševanja v slovenskih spletnih medijih.«

iPROM je s predstavitvijo orodja za izvedbo naprednih spletnih oglaševalskih akcij Media iPROM konec leta 2002 začrtal standarde za večpredstavno oglaševanje (floating ad) na spletnih medijih. Postavil je standardizacijo oglasnih formatov, ustvarjalcem oglasov pa je zagotovil tehnološke predloge za produkcijo in testiranje oglasov. Spletnim medijem je obenem zagotovil tehnologijo ter postavil temelje cenovne in tržne politike upravljanja novih oglasnih površin. Danes Media iPROM oglaševalcem in agencijam zagotavlja utečen postopek oglaševanja z osmimi naprednimi formati oglasnih sporočil.

V prihodnosti se bo iPROM posvečal predvsem prilagajanju tehnoloških in marketinških rešitev posameznim oglaševalskim panogam. V kratkem bo z nadgradnjo Media iPROMa predstavil edinstven način oglaševanja z naprednimi spletnimi oglasi, ki bo celotni oglaševalski verigi omogočil nov pristop pri izkoriščanju potencialov digitalnega marketinga.

Več informacij o platformi Media iPROM je na voljo na spletni strani www.mediaiprom.com.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing