Deli

iPROM bo v oktobru predstavil novo slovensko spletno oglaševalsko mrežo Media iPROM. Namenjena bo vodilnim slovenskim spletnim medijem, ki bodo oglaševalcem ter oglaševalskim agencijam želeli ponuditi napredno, učinkovitejše spletno oglaševanje, ustvariti visoko stopnjo zanimanja ter izkoristiti kreativne možnosti, ki so jih bili do sedaj vajeni le pri oglaševanju na televiziji.

Večpredstavnostna spletna oglaševalska mreža Media iPROM je zasnovana na novi različici oglasnega strežnika iPROM AdServer, ki predstavlja vrhunsko tehnološko in marketinško rešitev s področja organizacije oglaševalskih akcij na internetu. »Media iPROM je doslej najobsežnejši projekt v skoraj štiriletni zgodovini družbe iPROM, ki združuje znanje ter izkušnje, pridobljene v tem obdobju. Z novo storitvijo nameravamo zapolniti vrzel med oglaševalci, oglaševalskimi agencijami ter spletnimi mediji,« je povedal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM.

Nova iPROMova storitev bo tako tehnološko kot funkcionalno predstavljala novost na slovenskem spletu. Oglaševalcem ter oglaševalskim agencijam bo ponudila tehnološko in medijsko osnovo za preprosto distribucijo, upravljanje ter sledenje naprednim multimedijskim oglasom in drugim digitalnim vsebinam. S tem bo oglaševanje na slovenskem spletu prestopilo mejnik na poti do višje kakovosti, ki jo zahtevajo oglaševalci. »Tehnologijo za upravljanje, distribucijo in sledenje naprednim oglasom v letošnjem letu zaradi vedno večjih zahtev oglaševalcev po učinkovitejšem spletnem oglaševanju sprejemajo največji svetovni mediji, kot so Yahoo, Msn, Aol ter drugi,« je še pojasnil Cetin.

Slovenski splet bo tako poleg spletnih storitev, ti so po kakovosti primerljive s tujimi, pridobil še moderno orodje za oglaševanje, ki bo zaradi višje učinkovitosti naprednih oglasov prineslo oglaševalcem večje povračilo investicij v oglaševanje, agencijam nove kreativne možnosti, spletnim založnikom pa nov vir prihodkov, neodvisno od obstoječe ponudbe za klasično spletno oglaševanje.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja