Deli

Podjetje ValueClick, največji svetovni ponudnik rešitev za spletno oglaševanje, plačano po učinku (Performance Advertising), je od začetka letošnjega leta seznamu svojih strank dodalo imenitno število tradicionalnih oglaševalcev in največjih svetovnih blagovnih znamk. Dejstvo, da so tradicionalni oglaševalci pričeli s spletnim oglaševanjem, ki bazira na modelu cene na klik, pa dokončno potrjuje zmožnost CNK (cena na klik) modela, da maksimira in natančno ovrednoti marketinška vlaganja oglaševalcev, saj je takojšen odziv na oglas s klikom najhitrejši merljiv dokaz o zainteresiranosti obiskovalca.

Nove stranke prihajajo predvsem iz tradicionalnih industrij, kot so industrija potrošniškega blaga, trgovina na drobno, farmacevtska industrija, finančne storitve, založništvo, turizem, avtomobilska industrija in komunikacije. Med njimi so tudi največje svetovne blagovne znamke in podjetja, kot npr. Coca-Cola, Microsoft, eBay, American Express, The Washington Post, Michelin, Renault, British Airways, Panasonic in Western Union ter mnoga druga uveljavljena podjetja.

Leto 2001 pomeni dokončno uveljavitev spletnega oglaševanja, ki bazira na učinku. Potem ko so tudi največji tradicionalni oglaševalci spoznali prednosti modela, kjer že sam spletni oglas izbere ciljno skupino ter omogoča oglaševanje, plačano po učinku, so tudi napovedi nadaljnega razvoja CNK modela zelo optimistične. Raziskovalna hiša Jupiter Communications je tako napovedala, da se bo dohodek od spletnega oglaševanja do leta 2005 povečal več kot štirikrat – s 5 milijard USD v letu 2000 na 16,5 milijarde USD leta 2005. Forrester Research pa napoveduje, da bo do leta 2003 okoli 83 odstotkov spletnega oglaševalskega denarja investiranega v model oglaševanja cena na klik oziroma hibridnih modelov cene na klik in cene na ogled.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing