Deli

iPROM SlideStory AD omogoča modularno združevanje več naprednih kreativ v zgodbo, ki jo uporabniku spletnega medija prikazuje na inovativen način. Napredne kreativne rešitve komunikacijske agencije PM, poslovni mediji, ki jih je zasnovala za implementacijo v iPROM SlideStory AD, so obsegale video oglas, nagradno igro in galerijo Škodinega avtomobila Fabia. Premiki po oglasu so bili mogoči s klikom na puščice, po tabličnem računalniku pa s pomikanjem gor in dol ter z drsenjem. Napredni oglas se je prikazoval tudi na mobilnih napravah, na katerih pa je bila stopnja interakcije z blagovno znamko Škoda še višja, in sicer 9,69-odstotna.

»Z inovativno spletno oglaševalsko akcijo in njenimi rezultati smo izjemno zadovoljni, saj smo uporabnike na interaktiven način popeljali skozi celotno zgodbo in vsebino, ki smo jo želeli predstaviti. Tudi v prihodnje želimo z inovativnimi marketinškimi in prodajnimi pristopi orati ledino in soustvarjati trende. Še letos bomo na tem področju pripravili pomembne premike in velik del sredstev namenili inovativnim spletnim aktivnostim,« je povedal Petr Podlipny, direktor avtomobilske znamke Škoda v podjetju Porsche Slovenija.

»Prepričani smo, da novi, inovativni spletni oglaševalski pristopi podjetju Porsche Slovenija omogočajo doseganje tesnejših odnosov z njihovo ciljno javnostjo ter inovativno podajanje vsebin in zgodb, kar mu zagotavlja pomembno izhodišče pri nadaljnji spremembi odnosa do blagovne znamke Škoda in prodaji avtomobilov,« je povedal Primož Inkret, partner in izvršni direktor v agenciji PM.

iPROM SlideStory AD je nov iPROM-ov format za oglaševanje na spletu vpisan, v register avtorskih del za področje Evropske unije. Podprt je s tehnologijo iPROM AdServer in izrablja vse standardne metode ciljanja, kot so k uporabniku usmerjeno ciljanje, tehnološko in vedenjsko ciljanje. iPROM AdServer pa z nadgradnjo omogoča tudi serviranje in poglobljeno merjenje tako vsakega modula v sami zgodbi kot tudi celotne zgodbe. Video predstavitev novega formata je na voljo tu.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing