Deli

Storitev iPROM Svetovanje obsega vse vidike poslovanja v digitalnem svetu.

iPROM je uradno predstavil storitev iPROM Svetovanje, ki na enem mestu združuje vse vidike poslovanja v digitalnem okolju in naročnikom pomaga pri izboljševanju poslovnih rezultatov. Sedem iPROM-ovih strokovnjakov s svojimi več kot desetletnimi izkušnjami na področju trženja in komuniciranja v digitalnih medijih svetuje podjetjem in posameznikom tako na strateški kot operativni ravni.

Nova storitev iPROM Svetovanje je namenjena tako lastnikom in menedžerjem kot direktorjem trženja, digitalnega trženja in e-poslovanja. V njenem okviru nudijo podporo pri odločanju glede naložb v digitalne projekte ter podporo večji prodaji in širitvi poslovanja z uporabo digitalnih medijev. Poleg tega organizirajo tudi individualna izobraževanja za učinkovito e-ekipo in organizacijo dela na področju komuniciranja in trženja v digitalnih medijih. Za vodenje iPROM Svetovanja je odgovoren Igor Mali, strokovni vodja pa je Lucie Pokorna.

»V letih, ki so pred nami, bo za podjetja prilagajanje poslovanja in trženja digitalni konvergenci nuja. V okviru svojih novih storitev ne želimo prodajati idej, teh imamo vsi dovolj. Strnili smo vrste predvsem zato, da bi naročnikom pomagali njihove ideje in njihovo vizijo ob razpoložljivih zmožnostih in sredstvih uresničiti in ustvariti dobiček,« je ob predstavitvi nove storitve povedal Igor Mali, odgovoren za vodenje iPROM Svetovanja.

Predstavitveno brošuro si lahko ogledate tukaj.

###

International Press Release: Strategic and Operational iPROM Consulting Service Leads to Increased Sales and Business (.pdf)

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing