Deli

Podjetniška skupina Gambit trade je v obdobju treh mesecev preko oglaševalskega omrežja iPROM Central uspešno organizirala sedem spletnih oglaševalskih akcij. V skupini so zadovoljni z dosedanjimi rezultati, v drugem četrletju pa bodo na spletu izpeljali več akcij s poudarkom na pospeševanju spletne prodaje. Skupina ima v lasti kar nekaj zanimivih spletnih točk: na www.menea.si deluje njihov center za pospeševanje e-trgovanja, www.enaa.com je trgovina za modre nakupe računalniške opreme, na www.vsezastonj.com je na voljo brezplačna programska oprema, na www.gambit.si pa raste pravi portal za vse, ki želijo spremljati razvoj informacijske tehnologije. V prvem četrtletju so z novo tehnologijo spletnih oglasov, dinamičnimi HTML oglasi promovirali njihove Licitacije ter portal Gambit.si, pričeli pa so tudi z akcijo za Enaa trgovino, kjer prav tako z dinamičnim HTML oglasom promovirajo rubriko »vročih 5« Tehnologija dinamičnih HTML oglasov, ki jih za skupino Gambit načrtujejo v centru za pospeševanje E trgovanja in svetovanje Menea d.o.o., omogočajo da se vsebina le teh osvežuje v realnem času glede na vsebino spletnih strani oglaševalca. V prvem četrtletju je bilo na naslove skupine Gambit s pomočjo omrežja iPROM Central preusmerjenih 61 200 zainteresiranih slovenskih uporabnikov interneta, za kar je bilo potrebno nekaj več kot 21 milijonov prikazov spletnih oglasov.

Aljoša Domijan, predstavnik skupine Gambit trade je ob tem povedal, da so si z dosedanjimi akcijami zagotovili 25% povečanje obiska ter 3098 naročnikov na tedenski E-mail časopis Tednik nove ekonomije, 3314 naročnikov na novice o aktualni ponudbi v EnaA trgovini ter 1597 naročnikov na mesečnik Informatika z@ managerje, ki je kot naziv pove, namenjen predvsem vodilnim delavcem, katerim informatika ni glavno področje. Sodelovanje s iPROM Central pri uresničitvi koncepta »En klik do skupine Gambit« bodo nadaljevali, saj so s plačevanjem oglasov glede na učinek zelo zadovoljni. Pri tem so povedali, da so na srečo tudi cene v Sloveniji še vedno dva do trikrat nižje od cen v svetu, kjer znaša na primer cena za pridobitev enega elektronskega naslova s privoljenjem uporabnika za prejemanje novic do 1.5 USD, za pridobitev novega kupca pa od 20 USD (FTD.com) do 36 USD (Buy.com). Cena novega kupca v nam bolj znanem Amazon.com na primer znaša 25 USD.

Simon Cetin, predstavnik iPROM d.o.o, je dodal, »S skupino poznavalcev spletnih marketinških taktik na Menei, ki vodijo Gambitove spletne oglaševalske akcije smo se izredno dobro ujeli. Zadovoljen sem, ker pri Gambitu za dosego svojih ciljev zares učinkovito iskoriščajo možnosti, ki jih danes ta še sorazmerno nezasičen slovenski del svetovnega spleta nudi.

Dodatne informacije:

Nataša Česenj
Poslovna sekretarka
Gambit trade d.o.o.
Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana
tel.: 01 43 75 425
Natasa.Cesenj@gambit.si
www.gambit.si
Simon Cetin
Direktor
iPROM d.o.o.
Ivice Pirjevčeve 16, 1000 Ljubljana
tel.: 01 51 10 784
simon@iprom.si
www.centraliprom.com
Aljoša Domijan
Prokurist
Gambit trade d.o.o.
Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana
tel.: 01 43 75 425
ADomijan@gambit.si
www.gambit.si

O podjetju Gambit trade d.o.o.

Gambit Trade d.o.o. je visoko tehnološko podjetje s ponudbo lastnih rešitev na področju elektronskega trgovanja, internetnih rešitev ter rešitev za upravljanje z dokumenti in poslovnimi procesi. Leta 1991 ustanovljeno podjetje svojo ponudbo dopolnjuje z integracijo informacijskih sistemov v zahtevnih poslovnih okoljih. Na trgu nastopa z lastnimi blagovnimi znamkami ClipAgent, EnaA, FrontOffice 2001 kot predstavnik EiStream (Eastman Software) in Kofax v Sloveniji ter IBM poslovni partner in Microsoft Gold partner.

Podjetja v skupini Gambit trade:
RR Gambit d.o.o., Ljubljana – svetovanje na področju uvajanja elektronskega poslovanja v podjetja in nadzor projektov
Gambit trade d.o.o., Ljubljana – razvoj in prodaja elektronskih poslovnih rešitev
RR Gambit d.o.o., Hrvaška – vodenje poslov na Hrvaškem
Menea d.o.o., Ljubljana – podjetje za pospeševanje e-trgovanja
EnaA elektronska trgovina – trgovina z računalniško opremo

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje