Deli

{literal} function openScript(url, width, height) { var Win = window.open(url,"MIGalerija","width=" + width + ";,height=" + height+ ",resizable=0,scrollbars=no,menubar=no,status=no" ); ...

Akcija za Renault “CaRSki” je potekala v januarju 2007 na slovenskih spletnih medijih 24ur.com, delo.si, dnevnik.si, obala.net in vecer.com. Poleg klasičnega oglaševanja s pasico so pri iPROMu v spletnem medijskem načrtu predvideli tudi ohranjevalnik zaslona in z njim dosegli odlične rezultate. V času trajanja akcije je bilo realiziranih dobrih 82.000 prikazov ohranjevalnika zaslona, nanj pa je kliknilo 9.599 uporabnikov, kar pomeni 11,69-odstotni RPK (razmerje med prikazi in kliki na oglas). To razmerje je za kar 60 odstotkov preseglo tista, ki jih iPROM beleži pri oglaševanju z lebdečimi spletnimi oglasi, saj je povprečen RPK za lebdeče oglase za leto 2006 4,59 odstotka.

Celotno oglaševalsko akcijo za Renault “CaRSki” je zasnovalo podjetje Carat, kreativo za ohranjevalnik zaslona so razvili v podjetju Parsek, iPROM pa je poskrbel za spletno medijsko načrtovanje, organizacijo in izvedbo oglaševalske akcije na spletnih medijih. “Za ohranjevalnik zaslona smo se odločili, ker smo verjeli v njegov uspeh. To se je po končani akciji tudi potrdilo,” je povedal Rok Činkole, projektni vodja v podjetju Carat. Oglas je bil izdelan v skladu s standardiziranimi predlogami za izdelavo in serviranje digitalnih večpredstavnih vsebin platforme Media iPROM, ki zagotavljajo enostavno distribucijo oglasa na različne spletne medije.

Vse večpredstavne oglaševalske akcije, ki jih načrtujejo v iPROMu, so servirane, nadzorovane in merjene s pomočjo programske opreme iPROM AdServer. Po končani akciji je Renault prejel standardizirano poročilo o poteku akcije, ki je vključevalo skupni doseg akcije, število izpostavitev posameznemu uporabniku, neposredno odzivnost in druga poročila v skladu s standardi organizacije IAB.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing