Deli

Vsi, ki so se v preteklosti zanimali za spletno oglaševanje pri nas vedo, da je zaradi različnih meritev obiskanosti slovenskih spletnih strani ter cen ponudnikov oglasnega prostora, izvedba kvalitetne oglaševalske kampanje z učinkovitim tarčenjem zelo otežkočena. Napovedovanje realnih rezultatov je močno oteženo. Slovenski oglaševalci so se le stežka odločali za model spletnega oglaševanja, kjub velikim potencialom, ki so se razvili pri nas v zadnjih letih.

iPROM Central je optimalna rešitev, tako z vidika cenovne politike, kot modelne zasnove za razmere na slovenskem internetnem tržišču. Za oglaševalce zagotavlja rezultat brez tveganja, ponudnikom slovenskega oglasnega prostora pa odkup prostih oglasnih kapacitet proti konstantnim in zanesljivim izplačilom. .

Sistem je specializiran za področje Slovenije, kampanje v svetovnem merilu pa družba iPROM glede na model zagotavlja s pomočjo mreže, ki nam jo v uporabo nudita partnerja iz tujine.

iPROM Central je odgovor na počasen razvoj slovenske spletne industrije.Učinkovito oglaševanje predstavlja eno izmed ključnih gonil za uspešno on-line poslovanje in promet prek spletnih strani.

Kot vodilno slovensko podjetje na področju interaktivne promocije – spletnega oglaševanja, ter razvoja spletnih marketinških tehnologij, bomo za naročnike zagotavljali celovite oglaševalske storitve tako v slovenskem, kot tudi svetovnem merilu.

V pripravi so močna orodja, ki bodo on-line trgovcem in vsem, ki so pripravljeni na promet s pomočjo svojih strani, omogočala tarčenje na najvišjih možnih nivojih in jim odpirala še večje možnosti za trženje.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja