Deli

LJUBLJANA, 5.6.2006 iPROM je v sklopu nadgradnje programske opreme za izvedbo spletnih oglaševalskih akcij iPROM AdServer 7.0 posodobil sistem za nadzor in evalvacijo spletnih oglaševalskih akcij iPROM NEOS, namenjen...

LJUBLJANA, 5.6.2006 iPROM je v sklopu nadgradnje programske opreme za izvedbo spletnih oglaševalskih akcij iPROM AdServer 7.0 posodobil sistem za nadzor in evalvacijo spletnih oglaševalskih akcij iPROM NEOS, namenjen oglaševalcem, agencijam in zakupnikom medijskega prostora. iPROM NEOS ponuja standardizirano poročanje o poteku oglaševalskih akcij, ki istočasno potekajo pri različnih ponudnikih spletnega oglaševanja ter vključujejo različne oglaševalske modele. Naročniki oglaševanja z iPROMovimi poročili tako dobijo neodvisne statistike o dosegu in uspešnosti spletne oglaševalske akcije.

“iPROM NEOS že skoraj tri leta več kot stotim slovenskim naročnikom spletnega oglaševanja predstavlja nepogrešljivo osnovo za spremljanje in optimizacijo spletnih oglaševalskih akcij vseh zahtevnosti na slovenskih spletnih medijih,” je dejal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. “S prenovitvijo statističnega paketa smo dosegli še večjo preglednost in razumljivost pridobljenih podatkov. Tako smo z razdelitvijo posameznih elementov poročila naročnikom poenostavili pregledovanje, z grafi pa rezultate spletnega oglaševanja prevedli v naročnikom prijaznejši jezik.”

Statistična poročila so odslej razdeljena na več delov. Osnovni del je namenjen povzetku poteka in uspešnosti spletne oglaševalske akcije, tako da imajo vodilni delavci v marketingu in medijski načrtovalci na enem mestu zbrane vse ključne informacije o izpeljanih akcijah v standardizirani obliki. Naročniki oglaševanja tako dobijo neodvisne statistike o številu dejanskih prikazov spletnega oglasa in direktni odzivnosti na oglas. Omogočeno je poročanje o skupnem dosegu spletne oglaševalske akcije, prav tako pa tudi o neodvisnem dosegu po posameznih medijih, vključenih v oglaševalsko akcijo.

Poročilo sistema iPROM NEOS vsebuje podatke o dosegu po dnevih ter številu novo doseženih uporabnikov, ki so vsak dan prišli v stik z oglasom. Poleg tega so vključene tudi statistike, ki ponujajo vpogled v optimalen medijski zakup na posameznem mediju glede na cilje oglaševalske akcije. Nova iPROMova poročila nudijo tudi standardizirano in neodvisno primerjavo direktne odzivnosti oglasnih formatov in dimenzij po medijih, vključenih v akcijo. Oglaševalcem je tako omogočeno, da na enostaven način določijo uspešnost oglasov enakih dimenzij na posameznih medijih.

Vse meritve, izvedene z rešitvijo iPROM NEOS, temeljijo na mednarodnih standardih organizacije IAB ter so izvedene na enotni, neodvisni in standardizirani osnovi. S tem je omogočena dejanska primerjava uspešnosti spletne oglaševalske akcije po posameznih medijih.

 

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing