Deli

LJUBLJANA, 8.11.2005 iPROM je na svojih spletnih straneh objavil dopolnjeno strokovno gradivo, namenjeno oglaševalskim agencijam in izdelovalcem spletnih oglasov. Z novimi navodili za pripravo spletnih oglasov iPROM poenostavlja proces izvedbe...

LJUBLJANA, 8.11.2005 iPROM je na svojih spletnih straneh objavil dopolnjeno strokovno gradivo, namenjeno oglaševalskim agencijam in izdelovalcem spletnih oglasov. Z novimi navodili za pripravo spletnih oglasov iPROM poenostavlja proces izvedbe spletnih oglaševalskih akcij in domači spletni oglaševalski trg prilagaja globalnim standardom. V navodilih so upoštevani mednarodni standardi ter združene mednarodne in domače praktične izkušnje zadnjih nekaj let.

»Spletni oglasi, pripravljeni v skladu z iPROMovimi standardiziranimi predlogami, so izdelani na enotni osnovi, kar s pomočjo orodja za izvedbo oglaševalskih akcij iPROM AdServer zagotavlja enostavno distribucijo oglasa na vse spletne medije, vključene v akcijo,« je dejal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM.

Z upoštevanjem navodil se poenostavi izvedba spletnih oglaševalskih akcij ter prihrani čas za izdelavo oglasnega gradiva. Mednarodnim oglaševalcem in oglaševalskim verigam, ki imajo centralizirane kreativne in produkcijske oddelke, pa zagotavlja enostavno izvedbo globalnih spletnih oglaševalskih akcij v slovenskih spletnih medijih.

iPROM je naročnikom svojih storitev dal na voljo tudi prenovljeno orodje, s katerim lahko oglaševalci in oglaševalske agencije predhodno preizkusijo tehnično ustreznost vseh standardnih oblik oglasnih formatov, ki zajemajo tako klasične kot večpredstavne oglase.

iPROM je ob ustanovitvi leta 1999 začrtal prve smernice slovenskega oglaševanja v spletnih medijih. Oblikoval je prvo standardizacijo in v slovenskem spletnem medijskem prostoru postavil temelje digitalnega marketinga. Danes iPROM oglaševalcem, agencijam in spletnim medijem zagotavlja utečen postopek oglaševanja z vsemi standardnimi formati spletnih oglasov.

Dopolnjeno strokovno gradivo na 22 straneh in orodje za preizkušanje spletnih oglasov sta dostopna na spletni strani http://adserver.iprom.net/priprava.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing