Deli

Spoznajte nas.

V iPROMu že več kot dve desetletji soustvarjamo digitalni ekosistem in širimo njegove meje. Vzpostavljamo nove standarde in snujemo inovativne rešitve z uporabo najnovejših tehnologij.

Našo ekipo tvorijo nadarjeni posamezniki z edinstvenimi znanji s področja digitalnega trženja in oglaševalskih tehnologij, kot so strojno učenje, globoko učenje, IoT, DOOH, tehnologija veriženja blokov in druge. Če te ta področja dela navdušujejo in vznemirjajo, tako kot nas, se nam pridruži.

1

Edinstvena skupnost in kultura

iPROM se ponaša z edinstveno kulturo podjetja, ki temelji na iskrenosti, zaupanju, strokovnosti, učinkovitosti ter ekipnem duhu. Stremimo k presežkom tako pri delu z naročniki kot v medsebojnih odnosih. Smo ekipa, ki si medsebojno pomaga in skrbi, da skupaj dosegamo zastavljene cilje.
2

Možnosti za izobraževanja in napredovanja

Verjamemo v moč znanja in pomembnost razvoja kadrov. Svojim zaposlenim omogočamo številne možnosti za izobraževanja v okviru domačih in mednarodnih uglednih združenj, katerih člani smo tudi sami, internih certificiranih programov ter s spodbujanjem internega prenosa znanja.
3

Prilagodljive oblike dela

Zaposlenim omogočamo prilagodljive oblike dela tako z vidika časa in kraja dela kot tudi načrtovanja letnih dopustov. Pomembni so nam presežki, ki jih je mogoče doseči kjerkoli in kadarkoli.
4

Športne in družabne dejavnosti

V skrbi za zdravje in dobro počutje zaposlenih je organizacija različnih športnih in družabnih dejavnosti pri nas redno na sporedu. Smeh in zabava burita našo ustvarjalnost ter skrbita, da pri delu ostajamo strastni in da so naši odnosi dobri.
5

Projekti in izzivi, ki vnašajo veselje v delo

Združujemo napredne tehnologije (strojno učenje, globoko učenje, IoT, DOOH, tehnologija veriženja blokov ipd.), ustvarjalne pristope in sodobne poti oglaševanja v projektih za naročnike, ki so vedno izziv ter ponujajo neskončne možnosti za pisanje uspešnih domačih in mednarodnih zgodb. Prav tako nudimo možnosti napredovanja ter uresničitve lastnih idej in potenciala.
sahara

Pridružite se naši ekipi!

Strast do novih tehnologij, novih izkušenj in izzivov na svetovnem trgu, digitalne komunikacije, inovativne ideje in razmišljanje izven standardnih okvirov so tiste lastnosti, ki jih pri sodelavcih cenimo in iščemo.

Preverite prosta delovna mesta ali pa se vpišite v iPROMovo bazo iskalcev zaposlitve.

Prosta delovna mesta

 K sodelovanju vabimo specialista za iskalni marketing //ž) - iPROM - Novica

Specialist za iskalni marketing (m/ž)

Datum objave: 08. 5. 2024
Število prostih mest: 1
Rok za prijavo: 19. 5. 2024

Prijavi se


Vpis v iPROMovo bazo iskalcev zaposlitve

Če vas zanima zaposlitev v iPROMu, vas vabimo, da se vpišete v našo bazo iskalcev zaposlitve.
Vaše vpise bomo obravnavali diskretno in vas ob primerni priložnosti povabili na osebno srečanje z nami.

Vpiši se

Za vpis izpolnite zahtevana polja in priložite življenjepis.

[honeypot dzadmpr] Priloge (življenjepis) *
Dodaj prilogo
  Več informacij

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo uporabljali za druge namene.

Kadarkoli lahko zahtevate, da vaše osebne podatke popravimo, dopolnimo ali izbrišemo, s sporočilom na gdpr@iprom.si. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Deli