Deli

TERMIN

TERMIN

17. marec 2021

TRAJANJE

TRAJANJE

10:00–11:15

LOKACIJA

LOKACIJA

Zoom

CENA

CENA

Brezplačno

Webinar o teoriji in praksi reinoviranja ter aktualnih spremembah v svetu marketinga

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijave so mogoče do 15. marca 2021.

Pridružite se nam in se pripravite na nove preboje v 2021!

Zakaj se prijaviti na webinar:

»Spremembe so edina stalnica,« je pregovor, ki ga vsi poznamo, veliko manj pa ga živimo v praksi. Tehnološki razvoj podjetij je v zadnjem letu doživel eksponentno rast in še pospešil potrebo po spremembah. To zahteva tudi spremembe v organizaciji in v organizacijski kulturi v podjetjih.

Kakšna je hitrost sprememb, znotraj katerih živimo, kako se na njih odzivamo in kaj vse se lahko naučimo iz zgodbe o Titaniku, bo na webinarju, ki bo 17. marca, z vami delila Ina Kukovič Borovnik, ustanoviteljica podjetja BELAVODA. Predstavila bo pojem reinoviranja in zakaj je bolj sistematično prilagajanje spremembam v okolju postalo nekaj, ker je danes ključno za uspešno poslovanje podjetij in vzdržen razvoj družbe.

V drugem delu webinarja bo Maja Gorjanc, svetovalka za marketing, predstavila aktualne trende na področju digitalnega marketinga, Igor Mali, operativni direktor v iPROMu, pa bo na praktičnih primerih predstavil, kako se iPROM prilagaja spremembam na trgu in kako pri tem pomaga svojim naročnikom.

Predavatelji

Ina Kukovič Borovnik - iPROM Akademija

Ina Kukovič Borovnik

Ustanoviteljica, BELAVODA

VEČ O PREDAVATELJICI

Ina Kukovič Borovnik je ustanoviteljica nesvetovalnega podjetja BELAVODA, ki je tudi evropski partner platforme in metodologije Chief Reinvention Officer ter partner Akademije za reinoviranje, ki jo je ustanovila dr. Nadya Zhexembayeva. Je prva certificirana svetovalka na svetu po omenjeni metodologiji, ki jo uspešno prevaja v prakso različnih organizacij, s katerimi sodeluje (med njimi AMZS, Orbico, medijska hiša DELO, Danfoss Trata, Microsoft Slovenija, GZS, AmCham Slovenia idr.) in ki se zavedajo, da je treba razvijati bolj dinamične pristope razvoja na vseh ravneh organizacije in posameznikov.

Igor Mali - iPROM Akademija

Igor Mali

Operativni direktor, iPROM

VEČ O PREDAVATELJU

Kot prokurist in direktor operativnega razvoja je Igor Mali v iPROMu zadolžen za trajnostni razvoj družbe, uvajanje novih sistemov vodenja, organizacijske kulture ter pravno skladnost poslovanja podjetja. V iPROMu, kjer deluje že osem let, je v preteklosti vzpostavil oddelek svetovanja, pred tem pa je za podjetje Central European Media Enterprises vodil internetno prodajo. Sodeloval je z regionalnimi naročniki, strateško vodil prodajo in prodajne ekipe ter skrbel za razvoj in implementacijo tehničnih rešitev na področju trženja medijskega prostora na spletu. Strokovne izkušnje je pridobival še v podjetjih Najdi.si, Httpool in Domenca.

Maja Gorjanc - iPROM Akademija

Maja Gorjanc

Svetovalka za komuniciranje in marketing

VEČ O PREDAVATELJICI

Maja Gorjanc deluje kot samostojna svetovalka na področju komuniciranja in marketinga. Z iPROMom zadnja leta sodeluje pri razvoju strategij blagovnih znamk, pripravi zahtevnejših komunikacijskih in trženjskih strategij ter pri organizaciji dogodkov in raziskav. Pred tem je opravljala funkcijo direktorice korporativnega komuniciranja in marketinga. V letu 2020 se je pridružila skupini Chief Reinvention Officer pod vodstvom dr. Nadye Zhexembayeve. Svoje znanje prenaša naprej tako na naročnike kot tudi na študente kot visokošolska predavateljica na fakulteti Doba.

Za prijavo, prosimo, izpolnite obrazec:

Webinar bo potekal prek spletnega orodja Zoom, spletno povezavo za dostop boste prejeli dan pred dogodkom po elektronski pošti. Veselimo se srečanja z vami.

  Več informacij

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo uporabljali za druge namene. Podatki se hranijo še 3 mesece po izvedbi dogodka.

Kadarkoli lahko zahtevate, da vaše osebne podatke popravimo, dopolnimo ali izbrišemo, s sporočilom na gdpr@iprom.si. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Se želite naročiti na Spletno patrolo, naše e-novice z aktualnimi novostmi iz iPROMa in najnovejšimi trendi digitalnega oglaševanja?

  Več informacij

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo uporabljali za druge namene.

Kadarkoli lahko zahtevate, da vaše osebne podatke popravimo, dopolnimo ali izbrišemo, s sporočilom na gdpr@iprom.si. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Deli