Deli

TERMIN

TERMIN

11. junij 2021

TRAJANJE

TRAJANJE

10:00–11:00

LOKACIJA

LOKACIJA

Zoom

CENA

CENA

Brezplačno

Predstavitev izsledkov raziskave o potrošnji medijskih vsebin v Sloveniji.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijave so mogoče do srede, 9. junija 2021.

Pridružite se nam in pridobite natančnejši vpogled v medijske navade slovenskih potrošnikov.

Zakaj se prijaviti na webinar:

iPROM Akademija

Maja Gorjanc, svetovalka za komuniciranje in marketing v iPROMu, in Matjaž Robinšak, partner v družbi Valicon, vam bosta podrobneje predstavila ključne izsledke raziskave o medijski potrošnji v Sloveniji.

V prvem delu webinarja se bosta predavatelja osredotočila na predstavitev penetracije naprav, dosegov medijskih aktivnosti in večpredstavnostno potrošnjo. V drugem delu webinarja pa bo poudarek na uporabi družbenih medijev, orodij za klepet in aplikacij.

Predavatelja

Maja Gorjanc

Maja Gorjanc

Svetovalka za komuniciranje in marketing, iPROM

VEČ O PREDAVATELJICI

Maja Gorjanc deluje kot samostojna svetovalka na področju komuniciranja in marketinga. Z iPROMom zadnja leta sodeluje pri razvoju strategij blagovnih znamk, pripravi zahtevnejših komunikacijskih in trženjskih strategij ter pri organizaciji dogodkov in raziskav. Pred tem je opravljala funkcijo direktorice korporativnega komuniciranja in marketinga. V letu 2020 se je pridružila skupini Chief Reinvention Officer pod vodstvom dr. Nadye Zhexembayeve. Svoje znanje prenaša naprej tako na naročnike kot tudi na študente kot visokošolska predavateljica na fakulteti Doba.

Matjaž Robinšak

Matjaž Robinšak

Partner, Valicon

VEČ O PREDAVATELJU

Matjaž Robinšak je direktor projektov in partner v raziskovalni hiši Valicon. Je specialist za področje storitvenega sektorja in področje informacijsko-komunikacijskih tehnologij, vendar njegov spekter aktivnosti zajema tudi druge industrije. Ukvarja se predvsem s celostno podporo pri oblikovanju trženjskih strategij ter svetovanjem. S podporo trženjskim in prodajnim oddelkom svojih naročnikov je deloval tako na trgih bivše Jugoslavije kot tudi na trgih vzhodne Evrope in Ruske Federacije. Danes je na poziciji direktorja raziskav in je zadolžen za nekaj večjih naročnikov ter neposredno vpleten v razvoj novih rešitev in znanja na Valiconu.

Za prijavo, prosimo, izpolnite obrazec:

Webinar bo potekal prek spletnega orodja Zoom, spletno povezavo za dostop boste prejeli dan pred dogodkom po elektronski pošti. Veselimo se srečanja z vami.

  Več informacij

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo uporabljali za druge namene. Podatki se hranijo še 3 mesece po izvedbi dogodka.

Kadarkoli lahko zahtevate, da vaše osebne podatke popravimo, dopolnimo ali izbrišemo, s sporočilom na gdpr@iprom.si. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Se želite naročiti na Spletno patrolo, naše e-novice z aktualnimi novostmi iz iPROMa in najnovejšimi trendi digitalnega oglaševanja?

  Več informacij

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo uporabljali za druge namene.

Kadarkoli lahko zahtevate, da vaše osebne podatke popravimo, dopolnimo ali izbrišemo, s sporočilom na gdpr@iprom.si. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Deli