Deli
TERMIN

TERMIN

21. junij 2022

TRAJANJE

TRAJANJE

10:00–11:00

LOKACIJA

LOKACIJA

Zoom

CENA

CENA

Brezplačno

Predstavitev izsledkov raziskave iPROMa in Valicona Odnos slovenskih podjetij do digitalnega oglaševanja v 2022.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijave so mogoče do ponedeljka, 20. junija 2022.

Pridružite se nam in pridobite natančnejši vpogled v trende in naložbe v digitalno oglaševanje v Sloveniji.

Zakaj se prijaviti na webinar:

iPROM Akademija

Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v iPROMu, in Matjaž Robinšak, partner v družbi Valicon, vam bosta podrobneje predstavila ključne izsledke raziskave ter ponudila natančen vpogled v razrez medijskega kolača za digitalno oglaševanje v 2022, uporabo različnih oblik digitalnega oglaševanja, naložbe po posameznih panogah ter uporabo oglaševalske in marketinške tehnologije.

Raziskavo sta družbi izvedli letos med februarjem in aprilom, v njej pa je sodelovalo 194 slovenskih odločevalcev na področju oglaševanja in trženja. Letos bodo v Sloveniji naložbe v digitalno oglaševanje višje za 15 odstotkov, zakup prostora v digitalnih medijih pa bo zrastel za 14 odstotkov. Posamezen oglaševalec bo v povprečju za digitalno oglaševanje v letu 2022 namenil že skoraj 550 tisoč evrov.

Predavatelja

Leon Brenčič - iPROM Akademija

Leon Brenčič

Direktor odnosov z naročniki, iPROM

VEČ O PREDAVATELJU

Leon Brenčič v družbi iPROM vodi večje domače in tuje blagovne znamke v procesu pospešene digitalne preobrazbe in jim z dolgoletnimi izkušnjami s področja digitalnega komuniciranja strateško svetuje pri uvajanju digitalnega oglaševanja v marketinške strategije. Je digitalni navdušenec in eden vodilnih strokovnjakov na področju digitalnega marketinga v Sloveniji, ki svoja znanja in izkušnje redno prenaša na naročnike.

Matjaž Robinšak - iPROM Akademija

Matjaž Robinšak

Direktor raziskav in partner, Valicon

VEČ O PREDAVATELJU

Matjaž Robinšak združuje svoje družboslovne korenine iz sociologije s tehničnimi znanji, kar zaradi multidisciplinarnosti v današnjem svetu predstavlja dobrodošlo vrlino. Svoje izkušnje je pridobival pri projektih in naročnikih iz različnih industrij, njegovo ključno področje pa ostaja storitveni sektor. Danes je v Valiconu odgovoren za področja finančne industrije, IKT, energetike in spletne trgovine, vodi pa tudi nekatera področja razvoja novih storitev in rešitev.

Dogodek bo potekal prek spletne aplikacije Zoom, vaše prijave pa sprejemamo prek spletnega obrazca. Vljudno vabljeni!

Deli