Deli

LJUBLJANA, 11.4.2007        Nekdanji razvijalec programske opreme in organizator prvih slovenskih spletnih oglaševalskih akcij, podjetje iPROM, se je v osmih letih delovanja razvil v vodilnega izvedenca za izboljševanje poslovnih rezultatov s pomočjo digitalnega marketinga. Danes razpolaga z zbirkami podatkov z več kot 29 milijardami različnih diskretnih interakcij s potrošniki na spletu in neprecenljivo zbirko študij praktičnih primerov različnih oblik spletnega oglaševanja, kar predstavlja izredno dragoceno osnovo za načrtovanje in izvedbo vseh vrst oglaševalskih akcij. V prihodnosti nameravajo dati še večji poudarek razvoju programskih rešitev ter storitvam strateškega svetovanja.

Široko znanje in bogate izkušnje zagotavljajo iPROM-u status osrednjega ponudnika celovitih spletnih medijskih, svetovalnih in tehnoloških rešitev, zaradi česar sodeluje pri vseh večjih projektih v Sloveniji. Programske rešitve podjetja sodijo v sam vrh svetovne ponudbe, uporabljajo pa jih vodilni spletni mediji, oglaševalci in agencije. Med zadnjimi razvojnimi uspehi so ohranjevalnik zaslona, video ohranjevalnik zaslona in oglasni prevzem, pripravljajo pa tudi prvo spletno oglaševalsko akcijo z video oglasom In-stream.

 

»Podjetje vsa leta beleži konstantno rast,« je ob obletnici delovanja povedal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. »Razlog je tudi to, da naše rešitve temeljijo na konkretnih in dokazljivih rezultatih. Na področju digitalnega oglaševanja predstavljajo največjo vrednost izkušnje in znanje, prav te pa so ena največjih vrednot podjetja iPROM. V prihodnosti nameravamo kot nišni specialisti še večji poudarek dajali storitvam, povezanim s strateškim svetovanjem, in razvoju programskih rešitev za izvedbo ter nadzor spletnih oglaševalskih akcij.«

 

Zgodba o iPROM-u se prepleta z zgodbo o razvoju slovenske spletne oglaševalske panoge. Podjetje iPROM je namreč vpeljalo prve mednarodne industrijske standarde in razvilo vrsto programskih rešitev, s svojim strokovnim delom pa je za tisti čas novo obliko tržnega komuniciranja uspešno uvedlo v številna podjetja in organizacije. V osmih letih so izvedli več kot 2000 spletnih oglaševalskih akcij in zabeležili več kot 29 milijard interakcij z uporabniki slovenskega spleta.

 

iPROM je ledino slovenskega spletnega oglaševanja zaoral s prvo slovensko storitvijo za brezplačno izmenjavo spletnih oglasov. S sistemom za trgovanje z neprodanimi zmogljivostmi spletnih medijev so pred osmimi leti v slovenski spletni oglaševalski prostor utrli pot mednarodnim industrijskim standardom. Prvo standardizirano oglaševalsko akcijo je v Sloveniji izvedlo prav podjetje iPROM.

 

iPROM od samega začetka nastopa kot razvijalec programskih rešitev za podporo distribuciji spletnih oglasov in ciljanju ter nadzoru spletnih oglaševalskih akcij. Svojo pionirsko vlogo je podjetje pokazalo tudi pri oglaševanju z naprednimi spletnimi oglasi in s sistemom za nadzor ter ovrednotenje oglaševalskih akcij na spletu.

 

Z aktivnim sodelovanjem z raziskovalnimi hišami in neodvisnimi organizacijami je iPROM prispeval k oblikovanju in izvedbi prvih spletnih medijskih raziskav v Sloveniji. S svojim znanjem in izkušnjami pa je prispeval pomemben delež pri razvoju prvih strokovnih standardov na nacionalni ravni. iPROM je danes eno izmed štirih evropskih podjetij, ki v družbi vodilnih svetovnih družb sooblikuje standarde za spletno merjenje in poročanje o spletnih oglaševalskih akcijah.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje