Deli

Oglasni strežnik iPROM Central Server 5.0. vključuje nove aplikacije, med katerimi izstopa rešitev iPROM Central Trax, ki oglaševalcem omogoča profiliranje spletnih strani pred oglaševalsko akcijo in po njej. S pridobljenimi podatki in ob kombinaciji standardnih oblik ciljanja, kot so ciljanje po kategorijah, ključnih besedah, demografsko, psihografsko in tehnološko ciljanje, lahko oglaševalci oblikujejo optimalno oglaševalsko kampanjo z natančnim izborom ciljne skupine. Meritve, ki se izvajajo po končani reklamni akciji, pomagajo pri ugotavljanju dolgoročnih učinkov oglaševanja in služijo za podporo pri snovanju prihodnjih oglaševalskih akcij.

Druga novost je aplikacija iPROM Central ROI, ki spletnim trgovcem omogoča izračun povračila investicije v spletno oglaševanje v realnem času in z realnimi številkami. S pomočjo omenjene aplikacije je možno optimizirati oglaševanje med samo akcijo ter po njej narediti analizo rezultatov. Pridobljeni podatki so nepogrešljivi za snovanje spletnih akcij oglaševalca.

Poleg tega je iPROM Central Server 5.0 obogaten z novo tehnologijo serviranja oglasov, administracije oglaševalskih kampanj ter finančne evidence. Posrednikom in oglaševalskim agencijam omogoča samostojno upravljanje oglaševanja tako, da lahko popolnoma sami ustvarjajo in upravljajo spletne oglaševalske akcije. S pomočjo posebnih izobraževalnih spletnih strani so partnerji vedno pravočasno obveščeni o novostih in vseh pomembnih informacijah, ki jih potrebujejo za svoje delo z naročniki.

V zadnjih dvanajstih mesecih je bilo prek oglaševalskega omrežja iPROM Central izpeljanih več kot 20 spletnih oglaševalskih kampanj.

Inovativna oglaševalska tehnologija bo v prihodnosti omogočila širitev slovenskega znanja na tuje trge, v zvezi s tem pa potekajo že prvi dogovori.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja