Deli

Spletne strani so namenjene vsem, ki se kakorkoli ukvarjajo z oglaševanjem, od novinarjev do vodilnih zaposlenih na področju oglaševanja in medijev ter zaposlenih na področju marketinga. Obiskovalcem prinašajo najnovejše vesti in članke iz sveta nove generacije spletnega oglaševanja ter združujejo tako novice vodilnih svetovnih ponudnikov večpredstavnih spletnih oglaševalskih storitev, medijev kot tudi agencij, ki med svoje storitve vključujejo produkcijo naprednih spletnih oglasov.

iPROM je novičarske spletne strani oblikoval predvsem z namenom doseganja boljše obveščenosti in poznavanja tega, v zadnjem času vse bolj uveljavljenega načina oglaševanja, ki dopušča visoke kreativne možnosti pri produkciji oglasnih sporočil in obenem omogoča oglaševanje z učinki, ki so znani pri televizijskem oglaševanju.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing