Deli

iPROM Videoroll je raztegljiv video oglas, sestavljen iz dveh delov. Prvi del je pasica standardne dimenzije, ki uporabnika nagovarja k ogledu video oglasa. Drugi del je video oglas, ki se raztegne s klasičnega oglasa na prednastavljeno dimenzijo, odvisno od dimenzije oglasa in zmogljivosti medija. Video oglas je opremljen tudi z zvokom, ki poskrbi za celovito uporabniško izkušnjo predvajanega oglasa. iPROM Videoroll se lahko raztegne s katerega koli oglasnega mesta na spletnem mediju v poljubno velik video oglas.

»Z novim oglasnim formatom smo dodatno obogatili storitve za spletno oglaševanje iPROM VIDEO, ki zagotavljajo standardizirano in merljivo oglaševanje z video oglasi v spletnih medijih,« je dejal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. »Naročnikom želimo zagotoviti popolno prilagodljivost pri vključevanju spletnega video oglaševanja med njihove komunikacijske aktivnosti, z novim formatom pa smo se jim v tej smeri še dodatno približali.«

iPROM Videoroll dosega po opravljenih meritvah v povprečju štirikrat boljšo odzivnost kot klasični oglasi enakih dimenzij, saj je z njim mogoče spremljati tudi to, koliko uporabnikov je oglas raztegnilo in si ga ogledalo.

iPROM-ov najnovejši video oglasni format ni vsiljiv pri uporabnikovi izkušnji brskanja po spletu, saj je video predvajan v polni velikosti in z zvokom le, ko je kazalec miške na oglasu. iPROM Videroll se uporabniku nalaga sproti, pri čemer njegova interakcija z medijem ni motena.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing