Deli

LJUBLJANA, 14. 11. 2008   iPROM je predstavil naslednjo generacijo orodja za upravljanje oglaševalskih akcij na spletnih medijih, iPROM AdPanel, s katerim je naročnikom programske opreme iPROM AdServer zagotovil nov pristop pri upravljanju oglaševalskih akcij na spletnih medijih.

iPROM AdPanel je prva in edinstvena rešitev, tako na domačih kot tujih trgih. iPROM AdPanel je integriran v iPROM-ovo programsko rešitev za distribucijo, ciljanje in nadzor spletnih oglaševalskih akcij iPROM AdServer, omogoča pa tudi povezavo z ostalimi oglaševalskimi sistemi. Z uporabo novih tehnologij in spoznanj na področju spletnega oglaševanja iPROM AdPanel optimizira čas administrativnega osebja, maksimira njegovo storilnost, zvišuje kakovost storitve ter optimalno izkoristi oglasne površine na spletnih medijih.
iPROM je spletno rešitev iPROM AdPanel, skupaj s programsko opremo, kot izvirno avtorsko delo vpisal v register avtorskih del ter sočasno vložil znamko iPROM AdPanel v postopek registracije pri pristojnih uradih. iPROM se je za pravno zaščito in utrditev avtorstva svojega izvirnega oglaševalskega koncepta odločil zaradi preglednejšega in varnejšega ponujanja nove storitve vsem uporabnikom (agencijam, oglaševalcem in medijem).
Prednosti iPROM AdPanela so predvsem hiter in natančen nadzor nad vsemi oglaševalskimi akcijami in oglasi na spletnih medijih. Njegove lastnosti pa so tudi prikaz kazalnikov uspešnosti v realnem času in na razumljiv način, vizualni prikaz razpoložljivih tržnih zmogljivosti glede na tekoče akcije in rezerviran oglasni prostor ter povezave z vsemi funkcijami za urejanje oglasnega inventarja in ciljanje. Rešitev omogoča enostaven predogled in testiranje vseh oblik oglasnega gradiva v vseh formatih in pa sistematičen arhiv preteklih akcij.
iPROM AdPanel je živa aplikacijska platforma, katere prva različica je bila v iPROM-u razvita za interno rabo že leta 2005, nato pa s konstantnimi izboljšavami na podlagi novih spoznanj in izkušenj na področju spletnega oglaševanja in z razvojem interneta kot medija integrirana v iPROM AdServer ob koncu leta 2007. V uporabo končnim naročnikom je bila aplikacija ponujena spomladi leta 2008.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing