Deli

LJUBLJANA, 3.4.2007    iPROM je razvil nov večpredstavni oglasni format "video ohranjevalnik zaslona", namenjen dolgoročnemu utrjevanju prepoznavnosti oglaševalcev med uporabniki interneta. Format izkorišča vse prednosti video oglaševanja ter naprednega oglasnega...

LJUBLJANA, 3.4.2007

iPROM je razvil nov večpredstavni oglasni format “video ohranjevalnik zaslona”, namenjen dolgoročnemu utrjevanju prepoznavnosti oglaševalcev med uporabniki interneta. Format izkorišča vse prednosti video oglaševanja ter naprednega oglasnega formata “ohranjevalnik zaslona”, ki ga je podjetje predstavilo septembra lani. Nov oglasni format je s pomočjo programske rešitve iPROM AdServer za distribucijo, ciljanje in sledenje oglasnemu gradivu na spletu mogoče servirati po vseh sodobnih parametrih za ciljanje.

“Doseganje gledalcev videa na spletu in optimizacija video oglaševalskih akcij na spletnih medijih postajata za oglaševalce ključnega pomena. Medtem, ko video vsebine spreminjajo spletno okolje, oglaševalci in spletni založniki iščejo tehnološke rešitve, ki bi podprle oglaševanje z digitalnimi video vsebinami. iPROM z razvojem sodobnih in preverjeno učinkovitih orodij za izvedbo oglaševalskih akcij z video oglasi že danes združuje potrebe agencij, oglaševalcev in spletnih medijev,” je povedal Simon Cetin, direktor iPROMa.

Oglasni format “video ohranjevalnik zaslona” se prav tako kot ohranjevalnik zaslona pojavi šele, ko je uporabnik na spletnem mediju dlje časa neaktiven. Takrat se uporabniku začne predvajati ponavljajoči oglasni video spot brez zvoka. Ob ponovni aktivnosti se oglas po krajšem času zapre. Če se uporabnik odloči, da bo prekinil zapiranje oglasa, si ga lahko z zvokom ogleda v celoti oziroma obišče oglaševalčevo spletno stran.

Pri oglaševalski akciji Volksbank – Ljudske banke d.d, v kateri je bil ob uporabi prilagojene televizijske kreative prvič uporabljen format “video ohranjevalnik zaslona”, si je oglasni spot z zvokom na spletnih medijih ogledalo 20 odstotkov vseh uporabnikov, ki jim je bil oglas serviran. S tem se je uvrstil v sam vrh direktne odzivnosti na področju spletnih oglaševalskih akcij.

Medijski del celotne oglaševalske akcije za Volksbank je pripravila agencija Zenith Optimedia, iPROM pa je poskrbel za spletno medijsko načrtovanje, organizacijo in izvedbo oglaševalske akcije na spletnih medijih s pomočjo programske rešitve iPROM AdServer.

Oglas si je mogoče ogledati na spletni strani www.mediaiprom.com/video.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje