Deli

Podjetje iPROM, vodilni slovenski ponudnik tehnologij za spletno oglaševanje, je predstavilo novo storitev Media iPROM, pomembno oglaševalsko in tehnološko novost v slovenskem spletu. Media iPROM je specializirana spletna oglaševalska platforma za natančno serviranje, upravljanje in sledenje obogatenih spletnih oglasov ter drugih digitalnih večpredstavnih vsebin. Oblikovana je z namenom ponuditi vodilnim slovenskim spletnim medijem, oglaševalskim agencijam ter njihovim oglaševalcem napredno in učinkovito spletno oglaševalsko orodje, z lastnostmi, kakršnih so bili ti doslej vajeni le pri televizijskem oglaševanju. Nova tehnologija podjetja iPROM ponuja prilagodljivost pri izvajanju spletnih oglaševalskih akcij, snovalcem spletnih oglasov pa pri produkciji nudi številne kreativne možnosti za doseganje visoke stopnje zanimanja pri ciljni skupini.

Večpredstavna spletna oglaševalska mreža Media iPROM je zasnovana na novi različici oglasnega strežnika iPROM AdServer, v začetku pa bo omogočala distribucijo in sledenje oglasnih sporočil v osmih novih spletnih oglaševalskih formatih. Na voljo so oglasne površine različnih velikosti, od 125×125 slikovnih točk do večpredstavnega oglasa v velikosti celotnega uporabnikovega zaslona. Slednji je do 21-krat večji od najbolj razširjenega formata (468×60 slikovnih točk), pri čemer ostaja tehnologija Media iPROM popolnoma združljiva z vsemi standardnimi oglasnimi strežniki.

Oglaševalcem je prek platforme Media iPROM omogočen vpogled v standardizirana statistična poročila o dosegu in izpostavitvah posameznih večpredstavnih spletnih oglaševalskih akcij, za celotno akcijo ter za vsako oglasno mesto posebej. Na voljo so tudi statistike o direktnih odzivih za vsak posamezen element večpredstavnega spletnega oglasa, poleg tega pa platforma Media iPROM omogoča ciljanje po vseh standardnih filtrih spletne oglaševalske industrije.

Tehnologijo, sorodno rešitvi Media iPROM, za oglaševanje uspešno uvajajo največji svetovni spletni mediji, kot so AOL, Yahoo, MSN in drugi. Ponudniki tovrstnih storitev v svetu pa so podjetja Eyeblaster, Unicast, Checkm8.

Formati Media iPROM oglaševalcem ponujajo novo priložnost za učinkovito gradnjo in utrjevanje blagovne znamke med slovenskimi uporabniki interneta, nov poslovni model pa spletnim založnikom prinaša dodaten vir prihodkov, ki modelno ter cenovno ni odvisen od obstoječih površin, namenjenih klasičnim spletnim oglasom.

Media iPROM ponuja prilagodljiv model obračunavanja oglaševalskih akcij glede na površino oglasa ter druge dodatne storitve, kot so drsenje, letenje, opomnik po končani animaciji. Cene na ogled naprednih oglasov z zagotovljenim ogledom so oblikovane v skladu s cenami v tujini in se gibajo med 4 in 24 SIT na ogled.

Media iPROM s tehnološko in marketinško prilagodljivim modelom poleg tehnične podpore pri izdelavi vseh oblik naprednih oglasov agencijam omogoča več oblik sodelovanja. Med drugim kombinirano trženje novih oglasnih površin s spletnimi mediji oziroma najem tehnologije s strani spletnih založnikov in s tem trženje novih oglasnih površin v lastni režiji. Več informacij o storitvi je na voljo na spletnem naslovu www.mediaiprom.com.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing