Deli

LJUBLJANA, 25.10.2007    Podjetje iPROM je za nov, avtorsko zaščiten oglaševalski koncept video oglaševanja v spletnih medijih zaščitilo blagovno znamko Unistream Video AD™. Gre za edinstveno tehnološko rešitev, ki omogoča standardizirano in nadzorovano video oglaševanje v vseh tipih spletnih medijev, s pomočjo rešitve iPROM AdServer pa je mogoče novi format video oglasa servirati po vseh sodobnih parametrih za ciljanje.

iPROM je nov oglaševalski koncept skupaj s programsko opremo nedavno zavaroval kot izvirno avtorsko delo z vpisom v register avtorskih del. S pravno zaščito je zagotovil preglednejše ter varnejše ponujanje nove oglaševalske storitve agencijam, oglaševalcem in medijem. Z zaščito blagovne znamke Unistream Video AD™ pa želi iPROM utrditi prepoznavnost svoje nove rešitve za oglaševanja v spletnih medijih.

Prednost oglasnega formata Unistream Video AD™ je v možnosti enostavne širitve video oglasov tudi na spletne medije, ki zaradi svoje vsebine doslej video oglasov niso mogli predvajati. S to rešitvijo so možnosti za vključevanje video oglaševanja v spletnih medijih skoraj neomejene, doseg video oglaševalskih akcij pa se s tem občutno poveča.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja