Deli

LJUBLJANA, 25.10.2007    Podjetje iPROM je za nov, avtorsko zaščiten oglaševalski koncept video oglaševanja v spletnih medijih zaščitilo blagovno znamko Unistream Video AD™. Gre za edinstveno tehnološko rešitev, ki omogoča standardizirano in nadzorovano video oglaševanje v vseh tipih spletnih medijev, s pomočjo rešitve iPROM AdServer pa je mogoče novi format video oglasa servirati po vseh sodobnih parametrih za ciljanje.

iPROM je nov oglaševalski koncept skupaj s programsko opremo nedavno zavaroval kot izvirno avtorsko delo z vpisom v register avtorskih del. S pravno zaščito je zagotovil preglednejše ter varnejše ponujanje nove oglaševalske storitve agencijam, oglaševalcem in medijem. Z zaščito blagovne znamke Unistream Video AD™ pa želi iPROM utrditi prepoznavnost svoje nove rešitve za oglaševanja v spletnih medijih.

Prednost oglasnega formata Unistream Video AD™ je v možnosti enostavne širitve video oglasov tudi na spletne medije, ki zaradi svoje vsebine doslej video oglasov niso mogli predvajati. S to rešitvijo so možnosti za vključevanje video oglaševanja v spletnih medijih skoraj neomejene, doseg video oglaševalskih akcij pa se s tem občutno poveča.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja