Deli

iPROM je po več kot letu dni testiranja za svojega partnerja na področju storitev v oblaku izbral ameriško podjetje Cloudflare, enega največjih globalnih ponudnikov na tem področju, in z njim podpisal pogodbo o sodelovanju. S povezovanjem lastne rešitve iPROM Cloud s tehnološkim partnerjem Cloudflare je iPROM nadgradil ponudbo svojih storitev na področju mednarodne distribucije digitalnih komercialnih vsebin. S tem je iPROM okrepil svojo vlogo na globalnem trgu ponudnikov tehnologij za upravljanje z oglasnim prostorom v digitalnih medijih.

iPROM za krepitev mednarodne infrastrukture na področju digitalnega oglaševanja izbral podjetje Cloudflare - iPROM - Press

»Sodelovanje s ponudnikom Cloudflare odslej našim naročnikom zagotavlja najvišjo raven distribucije komercialnih vsebin na katerem koli trgu, kar je izrednega pomena za strateško krepitev iPROM-ove prisotnosti v tujini. S partnerstvom smo standarde, ki veljajo za našo lastno strežniško infrastrukturo, vzpostavili tudi za distribucijo komercialnih vsebin na ključnih globalnih trgih,« je strateško odločitev komentiral Tomaž Tomšič, direktor Tehnološko-razvojnega oddelka v iPROM-u.

Cloudflare je mednarodni ponudnik rešitev za shranjevanje statičnih vsebin v oblaku, ki z obsežno mrežo 102 lokacij podatkovnih središč, prisotnih na vseh celinah, omogoča skladiščenje in distribucijo statičnega gradiva (slikovna gradiva, video vsebine itd.) z zmogljivostjo prenosa podatkov 10 Tb/s.

iPROM-ova lastna tehnološka rešitev za programatični zakup ciljnih občinstev iPROM Cloud zagotavlja avtomatizirano distribucijo in trgovanje s komercialnimi vsebinami iz ene točke. Predstavlja celovito rešitev za upravljanje in optimizacijo poslovnih procesov na področju trgovanja z oglasnim prostorom v digitalnih okoljih, vključno s spletnim in z mobilnim okoljem, digitalno televizijo in okoljem znotraj interneta stvari (IoT), ki je skladna z najvišjimi globalnimi standardi.

Povezava tehnologije iPROM Cloud z oblakom Cloudflare pomeni, da lahko iPROM komercialne vsebine servira na kateri koli svetovni lokaciji prek njej najbližjega lokalnega strežnika. S tem iPROM zagotavlja hitrejše, bolj učinkovito in zanesljivejše izvajanje oglaševalskih aktivnosti v digitalnih medijih na globalni ravni, saj imajo strežniki Cloudflare najnaprednejši predpomnilniški sistem, kar omogoča hitro nalaganje vsebin, ne glede na velikost datotek. Ob tem velja izpostaviti, da se digitalne kampanje, ne glede na ciljani trg, izvajajo centralizirano prek iPROM-ove tehnologije iPROM Cloud, kar iPROM-ovim naročnikom in partnerjem zagotavlja celosten nadzor in optimizacijo vseh aktivnosti v procesu digitalnega oglaševanja.

iPROM se s tem strateškim korakom postavlja ob bok najbolj znani konkurenci na področju programatičnega zakupa oglasnega prostora na globalni ravni. To potrjujejo tudi vse številčnejše oglaševalske akcije, ki jih podjetje izvaja za mednarodne naročnike z namenom učinkovitega doseganja ciljnih občinstev na globalih trgih. »Z nenehno nadgradnjo lastne tehnologije in razvojem naprednih rešitev za trgovanje in upravljanje z oglasnimi površinami v digitalnih medijih se postavljamo ob bok največjim igralcem na trgu digitalnega oglaševanja. Iskanje tehnoloških sinergij z globalnimi ponudniki tehnoloških rešitev, kot je Cloudflare, pa nam omogoča hitro nadgradnjo zmogljivosti na področju varnega podatkovnega prenosa, s čimer se povečujeta naša učinkovitost in doseg ciljnih javnosti znotraj globalnega oglaševalskega ekosistema,« dodaja Simon Cetin, partner v podjetju iPROM.


International Press Release: iPROM Selects Cloudflare to Strengthen Its International Digital Advertising Infrastructure (.pdf)

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing