Deli

Obiskanost spletnih mest podjetij in organizacij v Sloveniji se povečuje, vse bolj tudi na račun večjih proračunov, ki jih tržniki namenjajo različnim oblikam spletnega komuniciranja. iPROMOVI strokovnjaki so razvili rešitev, ki združuje izkušnje spletnih medijskih načrtovalcev in specialistov za pospeševanje prodaje v integriran koncept, za uporabo interneta pri izboljšanju poslovnih rezultatov podjetij in organizacij.

Paket storitev iPROM DIREKT je pregleden način za obvladovanje vseh dejavnosti, ki so potrebne za doseganje neposrednega odziva izbrane ciljne skupine. Storitev je zastavljena celovito in strokovno, od prvih orisov spletne trženjske strategije in testiranj pa vse do izvedbe oglaševanja v spletnih medijih, integracije s socialnimi omrežji, e-poštnega marketinga, iskalnega marketinga in upravljanja odnosov s strankami. Obsega tudi pomembne podporne dejavnosti – optimizacijo aktivnosti v realnem času glede na prodajne rezultate, celovito vrednotenje izvedenih akcij in raziskave trga.

»iPROMOVI strokovnjaki z različnih področij spletnega trženja bodo naročnikom pomagali izkoristiti internet za izboljšanje poslovnih rezultatov, povečati prepoznavnost blagovne znamke ter doseči optimizacijo stroškov, namenjenih trženju, ob enaki oziroma večji donosnosti naložbe,« je povedal Simon Cetin, direktor družbe iPROM. »Digitalno komuniciranje je pri nekaterih naših naročnikih ključen vzvod za ustvarjanje prodaje, obstajajo pa naročniki oziroma panoge, ki imajo na internetu še popolnoma odprt prostor za pozicioniranje,« je še dodal.

Tako kot vse storitve, ki jih iPROM zagotavlja naročnikom, je tudi storitev iPROM DIREKT podprta z analitičnimi orodji, ki zagotavljajo statistično poročanje o uspešnosti v realnem času in na več ravneh. Strategijo komuniciranja v digitalnih medijih lahko iPROMOVI strokovnjaki tako ves čas izboljšujejo na podlagi sproti zbrane statistike, kar pomeni, da lahko oglaševalčeve dejavnosti pospeševanja prodaje ob enakem vložku optimizirajo že med njihovim trajanjem.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing