Deli

LJUBLJANA, 22.11.2006 iPROM nadgrajuje programsko opremo iPROM AdServer za serviranje in nadzor video oglasov na področju video vsebin na spletu. Podjetje želi tržnikom in spletnim založnikom približati izvedbo oglaševalskih...

LJUBLJANA, 22.11.2006 iPROM nadgrajuje programsko opremo iPROM AdServer za serviranje in nadzor video oglasov na področju video vsebin na spletu. Podjetje želi tržnikom in spletnim založnikom približati izvedbo oglaševalskih akcij s pretočnimi video oglasi v video vsebinah na raven drugih spletnih oglasnih formatov ter jim omogočiti natančno merjenje uspešnosti tovrstnih oglaševalskih akcij. Rešitev je v testni fazi, na trgu pa bo dostopna predvidoma v prvi polovici leta 2007.

“Doseganje gledalcev videa na spletu in optimizacija video oglaševalskih akcij na različnih večpredstavnih platformah bosta postala za oglaševalce na spletu v prihodnosti ključnega pomena,” je povedal Simon Cetin, direktor iPROMa. “Medtem, ko video vsebine spreminjajo spletno okolje, oglaševalci in spletni založniki iščejo tehnološke rešitve, ki bi podprle oglaševanje z digitalnimi video vsebinami. iPROM se bo v prihodnosti intenzivno posvečal razvoju najsodobnejših in najbolj učinkovitih orodij za izvedbo oglaševalskih akcij z video oglasi, svoje rešitve pa razvija v tesnem sodelovanju s spletnimi založniki, agencijami in tržniki.”

iPROMov AD Server poleg naprednega serviranja oglasnega gradiva tržnikom ponuja integriran prikaz poteka spletnih oglaševalskih akcij, razpoložljivih zmogljivosti spletnih medijev ter standardizirano merjenje in poročanje. Programska rešitev trenutno omogoča serviranje in sledenje klasičnih “in banner” in naprednih “out off banner” oziroma lebdečih oglasov vključno s klasičnimi pretočnimi video oglasi. Z nadgrajeno programsko opremo pa bodo v iPROMu ponujali tudi serviranje in sledenje oglasov In-Stream Video v video vsebinah.

Video oglasi na spletu v nasprotju s klasičnimi televizijskimi oglasi ponujajo višjo raven merjenja učinkovitosti in možnost natančnejšega ciljanja. In-Stream Video je video izsek, umeščen na začetek ali sredino predvajanega videa, ki si ga je mogoče ogledati s pomočjo video predvajalnika. Namenjen je naročnikom spletnega oglaševanja, ki želijo doseči uporabnike video vsebin na zahtevo, težje dosegljivih prek klasične televizije. iPROMov In-Stream Video bo omogočal natančno merjenje prikazov video oglasa, neposredne odzivnosti na spremljajoče oglase in dosega oglaševalske akcije ter oceno donosnosti naložbe. Vključeval bo upravljanje s frekvenco prikazovanja video oglasa in ciljanje po vseh do sedaj uveljavljenih parametrih za ciljanje, vključno z vedenjskim ciljanjem.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing