Deli

iPROM AdServer z novim modulom beleži število predvajanj video posnetkov na spletnem mediju in število ogledov video posnetkov na uporabnika v določenem časovnem obdobju. Rešitev ponuja podatke o natančnem dosegu video gledalcev znotraj posameznega videa in je prilagojena vsem standardnim tipom video predvajalnikov v spletnih medijih. Zažene se lahko samodejno ali pa na zahtevo.

»Spletni video oglasi se uveljavljajo kot ena izmed vodilnih oblik oglaševanja na spletu in dobivajo podobno vlogo kot televizijski oglasi med klasičnimi mediji,« je pojasnil Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. »Rezultati do zdaj izvedenih oglaševalskih akcij z video oglasi v spletnih medijih potrjujejo našo vizijo izpred štirih let, ko smo v slovenski spletni medijski prostor vnesli prve standarde na tem področju.«

 

»Video vsebine spreminjajo spletno okolje, tržniki in spletni založniki pa iščejo rešitve, ki bi podprle oglaševanje s komercialnimi video vsebinami na spletu. iPROM z razvojem rešitev za izvedbo oglaševalskih akcij z video oglasi na internetu danes uspešno združuje potrebe oglaševalskih agencij, oglaševalcev in spletnih medijev z novimi storitvami pa jim želi to obliko komuniciranja še približati,« dodaja Cetin.

 

Nova rešitev iPROMO-vim naročnikom omogoča, da pri načrtovanju video oglaševalskih akcij število video gledalcev poleg klasičnih demografskih podatkov kombinirajo tudi z vsemi standardnimi parametri za načrtovanje akcij v spletnih medijih – kontekst, tehnične lastnosti odjemalcev, vedenjski vzorci uporabnikov spletnega medija.

iPROM se danes ponaša z najširšo ponudbo rešitev za video oglaševanje na spletnih medijih v Sloveniji. Ima tudi zaščitene oglaševalske koncepte za dva izdelka na področju video oglaševanja, ki sta novost na globalnem trgu in sicer Video Screensaver AD in Unistream Video AD. Doslej je iPROM v spletnih medijih izvedel že preko 130 video oglaševalskih akcij s preko 220 različnimi video oglasi.

 

Več o storitvah za video oglaševanja lahko najdete tukaj.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing