Deli

 iPROM Vozniki je: Rešitev, s katero na internetu dosežete 350.000 potencialnih kupcev avtomobilov. Rešitev, s katero v digitalnih medijih dosežete 92 % vseh, ki razmišljajo o nakupu...

Digitalna platforma iPROM Vozniki je prva standardizirana panožna rešitev za digitalno oglaševanje na področju avtomobilizma na slovenskem trgu. Razvita je po meri oglaševalcev na področju avtomobilizma – tako zastopnikov in prodajalcev kot vzdrževalcev vozil –, namenjena pa je doseganju njihovih trženjskih ciljev v digitalnih medijih. iPROM Vozniki zastopnikom avtomobilskih znamk in vsem, ki se ukvarjajo s prodajo vozil na slovenskem trgu, omogoča doseganje več kot 90 odstotkov vseh uporabnikov interneta, ki so v nakupnem procesu vozila.

iPROM Vozniki je:

  • Rešitev, s katero na internetu dosežete 350.000 potencialnih kupcev avtomobilov.
  • Rešitev, s katero v digitalnih medijih dosežete 92 % vseh, ki razmišljajo o nakupu vozila.
  • Rešitev po meri, prilagojena samo vam in vašim ciljem.
  • Celostna rešitev: pokrije vse faze nakupnega procesa.
  • Rešitev, ki dosega interakcijo s potencialnimi kupci.
  • Rešitev, ki ne pozna omejitev pri kreativnosti.
  • Rešitev, ki dosega najbolj želene konverzije v panogi.
  • Dokazljivo najboljši izkoristek medijskih sredstev pri vseh oblikah zakupa digitalnih medijev.

iPROM-ova programska oprema in poznavanje dejstev o vedenju potrošnikov na internetu sta vodila do razvoja rešitve iPROM Vozniki, s katero lahko oglaševalci strateško ciljajo samo tiste uporabnike, ki aktivno iščejo vozilo. Poleg tega pa jim nova rešitev omogoča natančen doseg potencialnih kupcev v točno določenih segmentih vozil, od nižjega cenovnega razreda do segmenta premium. Rešitev iPROM Vozniki s programsko opremo iPROM Cloud sočasno dosega potencialne kupce na katerikoli digitalni napravi – od stacionarnih računalnikov in tablic do mobilnih telefonov.

»iPROM Vozniki je celostna rešitev za oglaševalce na področju avtomobilizma. Vključuje ter povezuje prikazno, video in mobilno oglaševanje, poleg tega pa zagotavlja realno časovno optimizacijo digitalnih oglaševalskih akcij za najboljši izkoristek sredstev pri vseh oblikah zakupa digitalnih medijev«, je povedal Andrej Ivanec, direktor medijskega načrtovanja v družbi iPROM. Ob tem pa dodaja: »Za vsako digitalno medijsko strategijo, ki jo v okviru rešitve iPROM Vozniki pripravimo, stojita izjemno strokovno znanje in bogate izkušnje, kar postavlja našo najnovejšo rešitev pred vsako konkurenco na trgu.«

Po podatkih raziskave o nakupni poti slovenskih potrošnikov, ki sta jo konec lanskega leta izvedla iPROM in Valicon, nakupni proces pri nakupu novega avtomobila traja v povprečju pol leta. Pri odločanju za nakup vozila spletni oglasi na potrošnika vplivajo že v fazi stimulacije, v fazi raziskovanja pa je internet povsem v ospredju. Kupci natančno brskajo po spletnih straneh, blogih, forumih ter člankih s testi in ocenami ter jih primerjajo. Poslužujejo se iskalnikov, preverjajo uradne spletne strani blagovnih znamk … V ponakupni fazi pa je 12 odstotkov takih, ki svoje izkušnje z opravljenim nakupom z drugimi delijo na internetu (npr. prek družabnih omrežij).

iPROM Vozniki je prva iPROM-ova panožna rešitev, ki združuje vrhunsko tehnologijo, raziskave in desetletje izkušenj, pridobljenih z več kot 550 izvedenimi akcijami na področju avtomobilizma v digitalnih medijih. V prihodnosti bo iPROM postopoma predstavil še druge prilagojene rešitve za ključne panoge na domačem trgu.

###

International Press Release: iPROM Drivers, the First Standardized Branch Solution for Digital Advertising in Automotive Industry on the Slovene Market (.pdf)

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja