Deli

Pred letom dni predstavljen spletni oglasni format iPROM Videoscroll AD dosega izjemne rezultate. Po več kot 120 izvedenih digitalnih oglaševalskih akcijah, ki so vključevale tudi omenjeni format, je ta presegel vsa pričakovanja in oglaševalcem med vsemi vključenimi formati prinesel najboljše odzive in konverzije. V iPROM-u ugotavljajo, da se v primeru vključitve te rešitve v oglaševanje odzivnost poviša v povprečju za 10-krat, konverzije pa v povprečju za 8-krat.

»Oglasni format iPROM Videoscroll AD smo razvili na osnovi svojih izkušenj in analize več kot 500 izvedenih oglaševalskih akcij. Pri razvoju konceptov in iskanju še večje učinkovitosti na področju prikaznega oglaševanja za svoje naročnike smo želeli iti dlje in višje. Format je uspešen, ker smo z njim našli optimalno razmerje med intruzivnostjo in opaznostjo, obenem pa smo v razvoj tehnologije za brezhibno delovanje na spletnih in mobilnih medijih vložili vse svoje sile. Analitika in zadovoljsvo naročnikov potrjujejo, da gremo v pravo smer,« je povedal Andrej Ivanec, direktor medijskega načrtovanja v iPROM-u.

Inovativen format za boljšo opaznost in večjo odzivnost

Za iPROM Videoscroll AD sta značilni boljša opaznost in večja odzivnost uporabnikov. Format odlikuje tudi večja prilagodljivost spletnim medijem, z rešitvijo iPROM AdServer pa ga je mogoče servirati po vseh sodobnih parametrih za ciljanje.

Uporaba formata iPROM Videoscroll AD je možna na vseh slovenskih spletnih medijih, naročniki pa lahko izbirajo med vsemi standardnimi oblikami ciljanja. Oglaševalci pri kreativi niso omejeni, saj lahko vanj vključijo poljubno vsebino (flash, video, igra …), prav tako pa je format prilagojen za oglaševanje na mobilnih napravah. Format se je zaradi svoje učinkovitosti uveljavil kot redna komponenta digitalnih medijskih strategij iPROM-ovih naročnikov, med drugim Avto Triglava, Petrola, Hyundaia, Loterije Slovenije, Tušmobila, Nikona, Mercatorja in številnih drugih.

Ogled posameznih oglasnih formatov iPROM Videoscroll AD si lahko ogledate v iPROM-ovi galeriji.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing