Deli

LJUBLJANA, 8.4.2004 iPROM je storitve Media iPROM razširil z novim večpredstavnim oglasnim formatom, s katerim na slovenski splet kot prvi uvaja spletne video oglase. Oglasni format je namenjen predvsem tradicionalnim...

LJUBLJANA, 8.4.2004

iPROM je storitve Media iPROM razširil z novim večpredstavnim oglasnim formatom, s katerim na slovenski splet kot prvi uvaja spletne video oglase. Oglasni format je namenjen predvsem tradicionalnim televizijskim oglaševalcem, saj nudi standardizirane možnosti za predelavo in priredbo televizijskega oglasnega gradiva za oglaševanje na spletu. Novi format prinaša do 30-sekundne oglase v dimenzijah do 500×500 slikovnih točk v datoteki velikosti do 1 MB, iPROM pa je pri razvoju novega formata posebno pozornost namenil tudi uporabniški izkušnji.

“Spletni video oglasi se uveljavljajo kot ena izmed vodilnih oblik oglaševanja na spletu in dobivajo podobno vlogo kot televizijski oglasi v tradicionalnih medijih,” je povedal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. “Ne glede na to, ali za izdelavo Media iPROM E TV spota uporabimo televizijski oglas, vzorec spletne igre ali mikrostran izdelka, je s tem formatom oglaševalcem in agencijam omogočena edinstvena priložnost za napredno komunikacijo s kupci.”

Novi oglaševalski format je na voljo v okviru storitev večpredstavne spletne oglaševalske osnove Media iPROM. Omogoča predvajanje datotek velikosti do 1 MB. Čas predvajanja je omejen na 30 sekund, pri čemer iPROM priporoča uporabo 15-sekundnih video spotov. Media iPROM E TV spot je na voljo v različicah dimenzijah od 250×250 pik do 500×500 pik, na podlagi potreb pa bo iPROM v prihodnje ponudil tudi celostransko različico.

“Z novim formatom Media iPROM E TV spot želimo oglaševanje na spletu približati predvsem televizijskim oglaševalcem in jim omogočiti enostavnejše vključevanje spletnega oglaševanja v njihov medijski splet,” je povedal Dejan Struna, vodja marketinga v podjetju iPROM.

Prek standardiziranih možnosti za predelavo TV-oglasov lahko producenti oglasnega gradiva enostavno priredijo TV-oglas za napredno prenašanje med oglasnim strežnikom in odjemalcem ter predvajanje v okviru izbranih spletnih medijev.

Z namenom zagotavljanja dobre uporabniške izkušnje, tehnologija Media iPROM omogoča izpopolnjen način predvajanja televizijskih oglasov na spletnih straneh. Oglas na osnovi formata Media iPROM E TV spot se namreč tako kot ostali formati Media iPROM prične prenašati šele, ko se v celoti naloži spletna stran – ko je uporabnikova linija razbremenjena. Predvajati se pa začne za tem, ko se v celoti prenese na uporabnikov računalnik. Tehnologija Media iPROM ob tem skrbi, da se E TV spot servira samo uporabnikom, ki imajo računalnike z ustrezno strojno in programsko opremo za ogled tovrstnega oglasnega gradiva.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje