Deli

Vodilni slovenski ponudnik tehnologij za spletno oglaševanje, podjetje iPROM, je začelo uvajati novo obliko spletnih oglasov, dinamične HTML oglase. Njihova posebnost je zmožnost avtomatičnega osveževanja vsebine oglasa glede na vsebino spletne strani oglaševalca v realnem času. Razmerja med prikazi oglasa in kliki na oglas lahko tako bistveno dlje časa obdržijo nespremenjeno raven.

Tovrstni oglasi so primerni za vse oglaševalce, ki želijo z akcijo na internetu uporabnike opozoriti na ažurnost svojih spletnih strani. Učinkoviti so tako pri promociji spletnih časopisov in malih oglasov kot tudi za oglaševanje vseh vrst spletnih licitacij. Spletni trgovci pa lahko s tovrstnimi oglasi uporabnike redno in na preprost način obveščajo o svojih aktualnih ponudbah. S pomočjo dinamičnih HTML oglasov je mogoče internetne uporabnike usmerjati na reden obisk oglaševalčevih spletnih strani, saj uporabniki, izpostavljeni tovrstnim oglasom, hitro spoznajo, da se vsebine spletnih strani redno osvežujejo.

Dinamične HTML oglase in njihovo uporabo v različne namene je iPROM že preizkusil pri malih oglasih na tehničnem internetnem portalu tehnika.net, kjer se vsak oglas, ki ga uporabnik vpiše, samodejno pojavi tudi na spletnem oglasu. Dnevnik nove ekonomije gambit.si jih prav tako uspešno uporablja za svojo promocijo na spletu, skupina Gambit pa za spletno oglaševanje svoje licitacije. V pripravi je tudi oglaševalska akcija za spletno izdajo dnevnega časopisa Dnevnik, kjer se bodo na podlagi vsebine spletnega časopisa na spletnem oglasu samodejno prikazovale najbolj sveže novice. Podjetje iPROM, ki pri svoji hitri rasti temelji predvsem na lastnem znanju in nenehnem razvoju novih tehnologij za spletno oglaševanje, je s predstavitvijo dinamičnih HTML oglasov oglaševalcem ponudilo še eno močno in izjemno uporabno orodje, ki učinkovito izkorišča možnosti novega medija.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja