Deli

Prva slovenska spletna oglaševalska mreža iPROM Central (www.centraliprom.com), s katero je iPROM zaoral ledino slovenske spletne oglaševalske industrije, zagotavlja oglaševalcem potencialne kupce oziroma naročnike s pomočjo več kot 200 kakovostnih slovenskih spletnih strani in z razširjenim modelom obračunavanja po “ceni za klik” (CNK). “Uporaba naprednega modela oglaševanja ter tehnologij, ki so zasnovane na svetovnih standardih, omogočajo mreži iPROM Central odkup neprodanih zmogljivosti klasičnih oblik oglasnega prostora na spletnih medijih vseh velikosti, s čimer oglaševalcem zagotavljamo cenovno učinkovito storitev spletnega oglaševanja,” je pojasnil Dejan Struna, vodja marketinga v podjetju iPROM. Uporabnost modela obračunavanja po ceni za klik so v preteklih letih z oglaševalskimi akcijami v mreži iPROM Central potrdili številni ugledni slovenski ponudniki spletnih storitev ter oglaševalci iz tradicionalnih gospodarskih panog.

V oktobru je podjetje iPROM na slovenskem tržišču predstavilo multimedijsko spletno oglaševalsko mrežo Media iPROM (www.mediaiprom.com). S tehnologijo za serviranje, sledenje in upravljanje digitalnih večpredstavnih vsebin v sodelovanju z vodilnimi mediji zagotavljajo oglaševalcem prestižno obliko spletnega oglaševanja, namenjeno utrjevanju blagovnih znamk z zmožnostmi, ki so poznane pri oglaševanju na televiziji. “Tehnologija Media iPROM uvaja spletne oglaševalske pristope, ki so zasnovani na prilagodljivosti. Spletnim medijem omogoča trženje do sedaj neizkoriščenih oglaševalskih površin, v sodelovanju z oglaševalskimi agencijami pa odpira nove možnosti pri zagotavljanju rezultatov tradicionalnim oglaševalcem,” je še povedal Struna. Multimedijski spletni oglasi, ki smo jih v zadnjem času lahko zasledili le na površinah najbolj uveljavljenih svetovnih spletnih medijev, so sedaj oglaševalcem na voljo tudi pri nas.

Nove spletne oglaševalske površine z novimi oglasi tako poleg klasičnega spletnega oglaševanja prek oglasnih pasic prinašajo oglaševalskim agencijam ter oglaševalcem nova in učinkovitejša orodja za oglaševanje, vodilnim spletnim medijem pa nov, dodaten vir prihodkov, neodvisen od trženja ostoječih oblik spletnega oglaševanja.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing