Deli

iPROM bo odslej del dobička namenjal izključno razvoju novih tehnologij in orodij za oglaševanje v spletnih medijih, še posebej pa se bo posvečal razvoju, preizkušanju in raziskovanju novih načinov ciljanja, video oglaševanja in oglaševanja na digitalni televiziji.

“iPROM Labs bo osrčje tehnološkega razvoja na področju digitalnega marketinga, v svoje vrste pa bo vabil ljudi z različnimi profili in idejami ter ljudi, ki verjamejo v prihodnost digitalnih medijev,” je dejal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. “iPROM-ove rešitve danes sodijo v sam vrh svetovne ponudbe, z jasno usmeritvijo v raziskovanje novih načinov digitalnega oglaševanja pa nameravamo svoj položaj vodilnega tehnološkega inovatorja še utrditi.”

iPROM je vse od svojega nastanka tesno povezan z razvojem slovenske spletne oglaševalske panoge. Vanjo je vnesel prve mednarodne industrijske standarde ter razvil vrsto programskih rešitev, s katerimi je to obliko tržnega komuniciranja uspešno uvedel v številnih podjetjih in organizacijah. iPROM-ove rešitve so danes uveljavljene med največjimi podjetji, oglaševalskimi in medijskimi agencijami ter vodilnimi spletnimi mediji v Sloveniji, z oddelkom iPROM Labs pa bodo postale še učinkovitejše.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje