Deli

iPROM je predstavil novo storitev iPROM Retail, ki omogoča oglaševalcem podatkovno gnano oglaševanje za personalizirano doseganje ciljnih skupin v vseh fazah nakupnega procesa, od ozaveščanja do nakupa, potrošnikom pa zagotavlja zanje pomembnejšo uporabniško izkušnjo, saj opazijo izdelke, ki jih resnično zanimajo. iPROMova novost oglaševalcem zagotavlja učinkovito ter varno in zaščiteno uporabo lastnih podatkov, kar jim prinaša močno dolgoročno konkurenčno prednost v spletu 3.0.

Storitev iPROM Retail je namenjena tržnikom, ki želijo z digitalnim oglaševanjem izvedeti več o svojih ciljnih skupinah, povečati interakcijo z njimi ter pospešiti prodajo tako na spletu kot v svojih fizičnih trgovinah. Vključuje najsodobnejšo tehnologijo za samodejno izgradnjo digitalnih oglasov in digitalizacijo prodajnih katalogov v povezavi s tehnologijo za vzpostavitev lastnega podatkovnega skladišča oglaševalca, iPROM Private DMP.

»Digitalizacija je v porastu, priča pa smo velikim spremembam v oglaševalski industriji. iPROM Retail je storitev, ki odgovarja na potrebe oglaševalcev, da lahko zavarujejo lastne podatke o digitalnih stikih s potrošniki in izkoristijo njihovo polno moč. V storitev smo vključili rešitve, s katerimi oglaševalci učinkoviteje nagovarjajo potrošnike v vsaki fazi nakupnega procesa. Storitev temelji na uporabi podatkov za prilagajanje oglaševanja na način, da oglaševalec kar najbolje izkoristi svoja oglaševalska sredstva, hkrati pa ohrani popoln nadzor nad lastnimi podatki,« pojasnjuje Kristjan Pasar, produktni vodja za iPROM Retail, in dodaja, da po podatkih raziskave Shopper’s Mind 2021, ki jo je izvedel konzorcij podjetij Valicon, iPROM in Ceneje.si, potrošniki ne glede na to, ali kupujejo v fizični trgovini ali na spletu, v prednakupnem procesu za raziskovanje in odločanje uporabljajo pretežno digitalne medije.

Od večjega priklica blagovne znamke do učinkovitejšega pospeševanja prodaje

iPROMova novost vključuje najsodobnejše tehnologije za avtomatizirano izgradnjo oglasnih kreativ (iPROM Spider Ad), digitalizacijo prodajnih katalogov (iPROM Katalogi) in izgradnjo lastnih podatkovnih silosov (iPROM Private DMP).

iPROM Spider Ad z uporabo globokega učenja avtomatizira izdelavo digitalnih oglasov glede na fazo nakupnega procesa, v kateri se potrošnik trenutno nahaja. Rešitev iPROM Katalogi omogoča digitalizacijo prodajnega kataloga in njegovo podatkovno gnano distribucijo do uporabnikov digitalnih medijev. V podatkovnem silosu iPROM Private DMP pa oglaševalci v varnem in pred konkurenco zaščitenem okolju zbirajo podatke o vseh stikih, povezanih s svojimi digitalnimi aktivnostmi. Podatke o vedenjskih vzorcih uporabnikov svojih lastnih medijev združujejo z interakcijami, povezanimi z digitalnimi oglasi, ter z uporabo globokega učenja ustvarjajo močno osnovo za svoje prihodnje oglaševalske aktivnosti.

iPROM Retail za personalizirano digitalno oglaševanje v trgovinski panogi - iPROM Spider Ad
iPROM Retail za personalizirano digitalno oglaševanje v trgovinski panogi - iPROM Katalogi

Oglaševanje, podprto z lastnimi podatki in umetno inteligenco

iPROM Retail je podprt z iPROMovimi avtorskimi tehnološkimi rešitvami za podatkovno gnano oglaševanje, optimizacijo oglaševalskih akcij v realnem času in samodejno prilagajanje oglasnih kreativ z uporabo umetne inteligence, temelji pa na iPROMovi programatični platformi. V kombinaciji s podatkovnim silosom iPROM Private DMP trgovcem omogoča, da podatke iz svojih oglaševalskih akcij zaščitijo pred konkurenco in jih v popolnoma varnem okolju dodatno plemenitijo prek aplikativnih povezav s svojimi drugimi podatkovnimi sistemi.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing