Deli

iPROM je razvil in predstavil novo tehnološko rešitev na področju standardizacije kreativnih in tehnoloških rešitev za oglaševanje v digitalnih medijih, ki prinaša večjo interakcijo uporabnikov z blagovnimi znamkami. Z njo je nakazal nove smernice na področju zakupa digitalnih medijev za večjo učinkovitost komunikacijskih akcij in naročnikom zagotovil standardizacijo za enostavnejše prilagajanje njihovih kreativnih rešitev digitalnim medijem. Nova tehnološka rešitev je bila že uspešno preizkušena, prvi trije oglaševalci pa so bili Loterija Slovenije, Avto Triglav in Petrol.

        

iPROM-ova tehnološka rešitev iPROM Game AD oglaševalcem omogoča standardizirano implementacijo različnih interaktivnih elementov v spletne oglase poljubnega formata. Z njeno vključitvijo v svoje digitalne marketinške strategije oglaševalci povečajo vključenost uporabnikov v oglase in posledično v blagovne znamke, poleg tega pa pridobijo vrhunsko orodje za standardizirano implementacijo idejnih in kreativnih rešitev v oglasne formate, ki zagotavlja vpletenost uporabnikov v oglaševane izdelke, storitve in blagovne znamke.

Rešitev iPROM Game AD omogoča implementacijo različnih oblik interaktivnih elementov, kot so spletne igre (sestavljanke, spomin, iskanje razlik), v različne standardizirane (standard IAB) oglasne formate. Tehnično dovršena tipska platforma omogoča številne funkcionalnosti, kot so večstopenjsko igranje, lestvice, prikaz uspešnosti posameznih igralcev in drugo.

iPROM-ova nova tehnološka rešitev iPROM Game AD omogoča tudi izvedbo nagradnih iger, s čimer naročnik zbira e-naslove sodelujočih ter gradi in povečuje svojo bazo uporabnikov. Oglasni formati tako dobivajo nove lastnosti, ki še izboljšujejo uporabniško izkušnjo, oglaševalcem pa prinašajo številne prednosti – večjo interakcijo uporabnikov z oglasom, večjo prepoznavnost blagovne znamke ter izboljšanje konverzij (naročila na kataloge, testne vožnje, zbiranje e-naslovov potencialnih kupcev ipd.).

iPROM Game AD uporabila Avto Triglav za promocijo novega avtomobila Fiat 500L, Loterija Slovenije za promocijo spletnih iger in Petrol za promocijo svojega kluba

Avto Triglav je v svoji digitalni oglaševalski akciji za novi avtomobil Fiat 500L uporabil igro spomin. Z uporabo rešitve iPROM Game AD so izboljšali uporabniško izkušnjo in povečali neposredno odzivnost na naprednih oglasnih formatih. Povprečno so se igralci zadržali 48 sekund na samem oglasu (od prvega do zadnjega klika), vsi uporabniki skupaj so na prvi stopnji odigrali za 45 ur spomina in preživeli skupno 214 ur znotraj oglasov.

Loterija Slovenije, ki je sicer prva preizkusila rešitev iPROM Game AD, jo je uporabila za promocijo svojih spletnih iger. Tudi za njih je iPROM z rešitvijo iPROM Game AD v oglase vključil igro spomin. Uporabniki so se v povprečju pri igranju igre zadržali točno dve minuti, skupaj pa so na oglasih preživeli več kot 1100 ur.

Petrol pa je z uporabo igre spomin promoviral Petrol klub in zabeležil več kot 6.000 različnih igralcev, ki so skupaj na oglasih preživeli skoraj 140 ur.

Oglase s tehnološko rešitvijo iPROM Game AD si lahko ogledate tukaj.

 

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja