Deli

Tako hitro, kot se svet spreminja danes, se še ni. Še posebej velja to za vse, kar ima predpono digitalno, tudi okolje, v katerem deluje podjetje iPROM.Funkcijo izvršnega direktorja...

Tako hitro, kot se svet spreminja danes, se še ni. Še posebej velja to za vse, kar ima predpono digitalno, tudi okolje, v katerem deluje podjetje iPROM.

Funkcijo izvršnega direktorja podjetja iPROM je s 1. 1. 2012 prevzel Rok Hrastnik. Je eden najprepoznavnejših slovenskih strokovnjakov s področja digitalnega marketinga in predvsem človek neposredno iz poslovne prakse. Več o njem si lahko preberete v nadaljevanju.

V iPROM-u bo odgovoren za razvoj podjetja, za nadgradnjo široke palete rešitev in za dobre odnose s poslovnimi partnerji.  iPROM bo poleg dobro znanih rešitev v kratkem ponudil še več za doseganje merljivih poslovnih rezultatov s pomočjo interneta.

Simon Cetin in Dejan Struna, ustanovitelja in partnerja družbe, ostajata še naprej v podjetju – posvečala se bosta razvoju novih storitev in strateški širitvi skupine iPROM.


Rok Hrastnik

• Izvršni direktor podjetja iPROM

• Bivši mednarodni internetni direktor skupine Studio Moderna, kjer je vodil razvoj internetnega trženja in spletne prodaje na 22 trgih Srednje in Vzhodne Evrope. V nekaj letih je vzpostavil ekipo več kot 150 internetnih strokovnjakov v regiji in skupini Studio Moderna pomagal do pozicije enega največjih spletnih trgovcev v CEE.

• V skupini Studio Moderna je poleg celostne odgovornosti za internetne poslovne rezultate že od samega začetka vodil razvoj ključnih internetnih trženjskih kanalov (email, iskalni marketing, prikazno oglaševanje itd.), internetne analitike in internetnih poslovnih modelov.

• Bogate izkušnje z internetnim trženjem in prodajo v ZDA in Veliki Britaniji, kot avtor, e-knjižni izdajatelj in so-lastnik podjetja Mapyx Ltd.

• Uveljavljen in iskan mednarodni predavatelj, z rednimi strokovnimi prispevki na največjih svetovnih trženjskih konferencah (DMA Annual, MarketingSherpa’s Email Summit, Conversion Conference, ERA Europe itd.).

• Mednarodni avtor (ZDA in Japonska).

• Ves čas svoje kariere se je osredotočal na doseganje merljivih poslovnih rezultatov s pomočjo interneta.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje