Deli

Podjetje iPROM, upravljavec prvega slovenskega oglaševalskega omrežja iPROM Central, je predstavilo doslej najobsežnejše slovenske izobraževalne strani o spletnem oglaševanju. Dostopne so na spletnem naslovu www.centraliprom.com/izobrazevanje in predstavljajo največji vir praktičnih informacij o spletnem oglaševanju v slovenskem jeziku.

Na novih izobraževalnih straneh so na kratek in jedrnat način predstavljene možnosti oziroma potenciali interneta kot oglaševalskega medija, osnovni pojmi ter definicije s področja spletnega oglaševanja, praktični primeri, formati spletnih oglasov in modeli spletnega oglaševanja. Poleg tega so obiskovalcem na voljo vse pomembnejše povezave ter arhiv člankov in raziskav, povezanih s spletno oglaševalsko industrijo. »Spletno oglaševanje postaja za večino podjetij pomembno orodje pri oblikovanju tržne strategije,« je dejal Dejan Struna, direktor marketinga v podjetju iPROM. »Spletno oglaševanje tudi v Sloveniji postaja redna komponenta v oglaševalskih načrtih. Prav zaradi tega smo se pri podjetju iPROM odločili za objavo gradiva, ki bo spletnim oglaševalcem v pomoč pri snovanju še popolnejših spletnih strategij, ostalim, ki še ne oglašujejo, pa bo gradivo panogo zagotovo približalo,« je dodal Struna.

Strani so namenjene tako oglaševalcem in vodilnim delavcem na področju oglaševanja ter medijev kot tudi delavcem na področju marketinga. Prav tako so nepogrešljiv vir podatkov za vse, ki želijo bolj smotrno in nadzorovano vlagati svoja sredstva v spletno oglaševanje.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing