Deli

V iPROM-u so pripravili knjižico, ki ponuja praktični vpogled v strateške vidike iskalnega marketinga. Namenjena je vodilnim delavcem v trženju in vsem, ki se na svoji poklicni poti srečujejo z iskalnim marketingom. Knjižica brez tehničnih terminov opisuje ključne vidike iskalnega marketinga, s katerimi lahko podjetje ali organizacija strateško izkoristi moč iskalnikov.

V e-knjigi boste spoznali:

Največjo napako, ki jo z Google AdWordsom naredi skoraj vsako podjetje
• Kakšno nevarnost za vaš posel in znamko predstavljajo iskalniki
Najpomembnejše dejavnike oglaševanja z Google AdWordsom za poslovni uspeh
6 strateških vlog iskalnega marketinga za vaš posel
• 6 kategorij ključnih besed in kako z njimi dosegati strateške cilje – korak za korakom
• Kako povezati nakupni proces stranke s pravimi ključnimi besedami
• Iskalno vrednostno verigo kot ključen pogoj maksimalnih rezultatov

Gre za prvo v seriji iPROM-ovih publikacij, ki združuje bogata znanja in izkušnje iPROM-ovih strokovnjakov na področju digitalnega komuniciranja. V prihodnosti bo podjetje v podobnih priročnikih na praktičen način in primerih iz prakse predstavil še druga ključna področja digitalnega komuniciranja. Med drugim mite o digitalnih medijskih strategijah in zakupu oglasnega prostora v spletnih medijih, učinkovito komuniciranje v družabnih medijih, merjenje povračila naložbe v spletno oglaševanje in druge oblike digitalnega komuniciranja ter druge aktualne tematike, s katerimi se danes srečujejo sodobni tržniki.

Prva brezplačna iPROM-ova knjiga je na voljo na naslovu www.iprom.si/knjiga.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing