Deli

iPROM je svojo tehnološko platformo za nativno oglaševanje iPROM Native nadgradil z videom. Sedma različica rešitve iPROM Native tako naročnikom omogoča avtomatizirano pripravo nativnega video oglasa, ki v primerjavi s klasično nativno različico z vidika konverzij in neposredne odzivnosti dosega tudi do trikrat večjo učinkovitost.

iPROM Native odslej tudi z video oglasi - iPROM - Press

iPROM je z nadgradnjo predstavil sedmo generacijo platforme iPROM Native. Ta odslej omogoča avtomatiziran proces priprave video oglasa v obliki, ki je sorodna uredniški vsebini digitalnega medija, obenem pa je na osnovi kombinacije semantične obdelave besedil in podatkov o vedenjskih vzorcih še bolj prilagojena ciljnemu občinstvu.

»Video je v digitalnem oglaševanju rastoč trend. Nativni oglasi niso vsiljivi in so uporabnikom domači, video vsebina pa to nadgrajuje še z dinamiko in angažiranostjo. Na osnovi iPROMove tehnologije se oglas posebej prilagodi digitalnemu mediju in dopolnjuje uredniško vsebino,« pojasnjuje nadgradnjo Andrej Ivanec, direktor medijskega načrtovanja v iPROMu.

Z uporabo video oglasa iPROM Native do trikrat večje vpletenosti ciljne skupine

Ena izmed poglavitnih prednosti iPROMove platforme za nativno oglaševanje je, da komercialne vsebine umešča med uredniške na osnovi semantične obdelave besedil digitalnega medija v povezavi s predhodno zajetimi vedenjskimi vzorci uporabnikov digitalnega medija. Zaradi prilagodljive oblike zagotavlja učinkovito in nevsiljivo pridobivanje pozornosti ciljnega občinstva, kar zagotavlja večjo vpletenost uporabnikov z oglasom.

»Naše dosedanje izkušnje z video nativnimi oglasi kažejo, da ima video boljši učinek od klasičnih nativnih formatov. Uporabniki so v stiku z oglasom dlje časa in mu namenijo več pozornosti. Temu zagotovo botrujejo tudi naše napredne tehnologije za ciljanje v povezavi s platformo iPROM DMP, ki zagotavljajo, da so uporabniki izpostavljeni pravi komercialni vsebini ob pravem času na pravem mestu,« dodaja Andrej Cetin, direktor tehničnih operacij v podjetju iPROM.

iPROM Native že od leta 2002 in danes tehnološko najbolj dovršena platforma za nativno oglaševanje

iPROM, pionir na področju razvoja tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje, je prvo rešitev za nativno oglaševanje svojim naročnikom ponudil leta 2002. Danes platforma iPROM Native prek napredne tehnologije iPROM Cloud nudi vedenjsko in semantično ciljanje ter avtomatiziran proces prilagajanja komercialnih vsebin na osnovi anonimiziranih podatkov o vedenjskih vzorcih uporabnikov s samodejnim prilagajanjem slikovnega, besedilnega in video gradiva. Proces priprave nativnih video formatov v platformi iPROM Native poteka v celoti avtomatizirano, platforma pa je združljiva z mobilnimi in namiznimi odjemalci.

S platformo iPROM Native je v regiji Adriatic trenutno dosegljivih prek 10 milijonov uporabnikov digitalnih medijev. iPROM Native je redna komponenta v digitalnih medijskih strategijah blagovnih znamk, kot so A1, Amer Sports, Bosch, Canon, Hyundai, Ilirija, Lek, Paloma, Peugeot, Volkswagen in Turkish Airlines.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja