Deli

iPROM je kot novost v spletnem oglaševalskem prostoru predstavil nov oglasni format, ki ga bo tržil pod blagovno znamko iPROM SlideStory AD. S tem je nadgradil klasično spletno oglaševanje, tako da je modularno združil več naprednih kreativ v zgodbo, ki jo prikazuje v tem inovativnem formatu. Napredne kreative z edinstveno podporo vseh digitalnih naročnikovih oglasnih gradiv lahko obsegajo animacijo, video, galerijo slik, nagradno igro, interaktivno igro, družabna omrežja in ostale predstavitvene strani. Sam oglasni format pa je lahko katerekoli standardne spletne oglasne dimenzije. iPROM je nov poslovni koncept z vpisom v register avtorskih del zaščitil za področje Evropske unije, hkrati pa za omenjeno področje registriral blagovno znamko iPROM SlideStory AD.

Video predstavitev formata iPROM SlideStory AD

iPROM SlideStory AD uporabnike z večkratnim ogledom oglasa ali lastno interakcijo popelje skozi celotno zgodbo, ki mu jo želi oglaševalec predstaviti. »Zgodbo je mogoče predstaviti z več elementi na način, da vzbudi kar največje zanimanje uporabnika, hkrati pa ohrani celovitost oglasnega sporočila,« je povedal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. »Zaradi vse večje prisotnosti pametnih mobilnih naprav smo rešitev tehnološko razvili tako, da je izkušnja za te naprave kar najboljša. Sama interakcija z oglasom vsebuje podporo tako imenovanim tehnologijam zaslona na dotik,« je še povedal Cetin. Da je uporabniška izkušnja na mobilnih napravah najboljša, so v novem formatu vse združene napredne kreative opcijsko podprte tudi s tehnologijo HTML 5.

Format, ki je podprt s tehnologijo iPROM AdServer, izrablja vse standardne tehnološke metode ciljanja, med katere sodijo k uporabniku usmerjeno ciljanje, tehnološko in vedenjsko ciljanje. iPROM AdServer pa z nadgradnjo omogoča tudi serviranje in poglobljeno merjenje tako vsakega modula v sami zgodbi kot tudi celotne zgodbe.

iPROM SlideStory AD je že peti iPROMOV zaščiten poslovni koncept na področju Evropske unije in peta iPROMOVA registrirana blagovna znamka po vrsti. Dopolnjuje nabor iPROMOVIH zaščitenih oglaševalskih formatov med katere poleg omenjenega sodijo še iPROM Screensaver AD, iPROM Unistream Video AD, iPROM PagePeel AD in iPROM AD Panel.

 

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing