Deli

Jedro sistema bodo predstavljali napredni, posebej za licitiranje razviti algoritmi. Cene za neiztržen oglasni prostor v spletnih medijih tako ne bodo več fiksne, pač pa bodo odvisne od ponudbe in povpraševanja v določenem časovnem obdobju, spreminjale pa se bodo v realnem času. S tem sistemom bodo pridobili tako ponudniki spletnega medijskega prostora, saj bodo lahko za svoj neprodan prostor iztržili več, kot tudi oglaševalci, ki si bodo v obdobjih manjšega povpraševanja lahko zagotovili nižje cene.

iPROM je s sistemom za trgovanje z neprodanimi zmogljivostmi spletnih medijev iPROM Central v letu 2005 ustvaril 25 odstotkov prihodkov iz poslovanja. Sistem iPROM Central je ena izmed prvih rešitev podjetja, s katero je iPROM leta 1999 v slovenski spletni oglaševalski prostor vnesel prve standarde.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing