Deli

LJUBLJANA, 29.1.2007 iPROM je s programsko rešitvijo za distribucijo, ciljanje in sledenje oglasnemu gradivu na spletu, z iPROM AdServerjem, v preteklem letu uporabnikom slovenskih spletnih medijev posredoval več kot...

LJUBLJANA, 29.1.2007 iPROM je s programsko rešitvijo za distribucijo, ciljanje in sledenje oglasnemu gradivu na spletu, z iPROM AdServerjem, v preteklem letu uporabnikom slovenskih spletnih medijev posredoval več kot 2,3 milijarde spletnih oglasov in tako skoraj podvojil število v letu 2005 posredovanih oglasov. S pomočjo iPROMove programske rešitve so v letu 2006 neposredni naročniki, agencije in medijski zakupniki izvedli skupno 739 oglaševalskih akcij z 2.091 različnimi spletnimi oglasi na 400 spletnih straneh.

Oglasni strežnik iPROM AdServer predstavlja enega največjih projektov na slovenskem spletu. Programska rešitev, ki deluje na dvanajstih povezanih strežnikih, je v letu 2006 v povprečju vsako sekundo zabeležila skoraj 500 interakcij z uporabniki spletnih medijev in jim posredovala 105 spletnih oglasov na sekundo. Oglasni strežnik je dnevno komuniciral v povprečju s 450.000 uporabniki spletnih medijev in vsak dan zabeležil več kot 43 milijonov različnih interakcij.

V letu 2006 je bilo največ sredstev za spletno oglaševanje namenjenih v panogi dom & gospodinjstvo, sledita področji storitve ter banke & zavarovalnice. Avtomobilizem in računalništvo zasedata četrto mesto, najmanjši delež za spletno oglaševanje pa so namenili v panogah oblačila in kozmetika. V primerjavi z letom 2005 tako ni zaznati bistvenih sprememb pri deležih med posameznimi oglaševalci.

 

Deleži prikazanih oglasov po panogah

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje