Deli

iPROM je v letu 2012 s programsko rešitvijo iPROM AdServer uporabnikom spletnih medijev posredoval skoraj 10 milijard spletnih oglasov. Z iPROM-ovo programsko rešitvijo za distribucijo, ciljanje in sledenje oglasnemu gradivu na spletu so v letu 2012 neposredni naročniki, agencije in medijski zakupniki izvedli skupno več kot 5400 oglaševalskih akcij z več kot 13.200 različnimi spletnimi oglasi, kar je 32 odstotkov več kot v letu 2011.

V letu 2012 so se deleži prikazanih oglasov na spletnih medijih po panogah razdelili tako, da je na prvem mestu avtomobilizem z 2,3 milijarde prikazov in je tako že šesto leto vodilna panoga po deležu prikazov. Sledi trgovina z 1,7 milijarde prikazov, na tretjem mestu pa je zabava in prosti čas s skoraj 1,5 milijarde prikazov. Na prvih treh mestih tako letos najdemo iste panoge kot v letu 2011. Panoga turizem pa je glede na leto 2011 v lanskem letu največ pridobila, saj se je iz 12. povzpela na 5. mesto.

Panoge po številu prikazanih oglasov v letu 2012 v milijardah (vir: iPROM, januar 2013).

Oglasni strežnik iPROM AdServer predstavlja enega največjih projektov na slovenskem spletu. Programska rešitev, ki deluje na 27 povezanih strežnikih, je v letu 2012 v povprečju vsako sekundo zabeležila skoraj 1500 interakcij z uporabniki spletnih medijev in jim posredovala v povprečju 316 spletnih oglasov na sekundo. iPROM-ov oglasni strežnik je dnevno komuniciral v povprečju z 970.000 uporabniki spletnih medijev in vsak dan z njimi zabeležil več kot 129 milijonov različnih interakcij, kar je 29 odstotkov več kot v letu 2011.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje